kapubanner for mobile

2006. augusztus 7.
Cafeteria, természetbeni és egyéb juttatások

Helyszín:Hotel Benczúr, 1068 Budapest, Benczúr u. 35.

Kinek ajánljuk? :

Szemináriumunkat ajánljuk minden cégvezetőnek, gazdasági szakembernek, humán erőforrás menedzsernek, akik feladata a munkavállalók jutalmazási rendszerének kidolgozása és optimalizálása

A tanfolyam célja :

Az előadás során Ön most betekintést kap a Cafeteria rendszer működtetésének legfontosabb előnyeibe, mindenek előtt a rendszerben szereplő elemek adóügyi kérdéseibe.

Előadásunkon útbaigazítást adunk a nyilvántartásokról, elszámolásokról, a kapcsolódó adminisztrációról. Bemutatjuk ezen rendszerrel elérhető kedvezmények mértékét, hogy Ön a lehető legoptimálisabban jutalmazza munkatársait.

Program

- A cafeteria helye és szerepe a bérezésben

- A cafeteria alkalmazási köre és mértéke

- Juttatások természetben és pénzben

- Adminisztrációs teendők (bizonylatolás, nyilvántartás-vezetés, stb.)

- Konzultáció


Amiért érdemes Önnek részt vennie

Bizonyára már Önben is felmerült a kérdés, hogy hogyan tudja növelni munkatársai cég iráni elkötelezettségét, anélkül, hogy a cég költség-terhei megnövekednének?
Szemináriumunkon megtudhatja, hogyan lehet a rendszerben a költségeket optimalizálni, a rendszert a gyakorlatban alkalmazni úgy, hogy azzal mind Ön mint munkáltató, mind pedig a munkavállalója elégedett legyen.

Előadók/Oktatóink
Dr. Török Györgyi

Közgazdász, adószakértő. Szakmai pályafutásának főbb állomásai: a Pénzügyminisztérium munkatársaként részt vett az adóreform bevezetésében, ezt követően nemzetközi tanácsadó cégek vezető szakértője volt. Jelenleg a egy gazdasági társaság résztulajdonosa és ügyvezetője.

Jelentkezési információk
A részvételi díj tartalmazza az oktatást, a rendezvény anyagát és az étkezés díját. A jelentkezők számától függően a helyszín- és az időpont változtatás jogát fenntartjuk. Érdeklődés hiányában maradhat el szeminárium, de ebben az esetben Önnek lehetősége van egy másik szeminárium kiválasztására.

További információ: www.dashofer.hu