kapubanner for mobile

2006. január 19.
Munkajog 2006.

Helyszín:Grand Hotel Hungária, Bp. VII. ker. Rákóczi út 90.


Ajánló: - 2006. január 19. A Munka Törvénykönyve módosítása; teendők 2006-ban

Soron következő előadásunk középpontjában a Munka Törvénykönyve módosítása, valamint az ehhez kapcsolódó kérdések megvitatása áll. A változások egyben szigorításokat is jelentenek majd. Ezek megismerésében, és gyakorlati alkalmazásában kívánunk segítséget nyújtani résztvevőinknek. Megvitatásra kerülnek az aktuális jogalkalmazási problémák, és a szabályváltozásokkal együtt felvetődő vitás kérdések.

- 2006. február 09. Első országos Munkaerő-kölcsönzési fórum; konferencia és kiállítás

A hagyományteremtő szándékkal első alkalommal megrendezésre kerülő konferencia célja, hogy a kölcsönzéssel érintett munkáltatók számára lehetőséget nyújtson szakmai tapasztalatcserére, a jogalkotással és a jogalkalmazással kapcsolatos legaktuálisabb információk megszerzésére.Kedvezményes díj: 15 900 Ft/ fő (Az árból további kedvezmény nem adható)

- 2006. február 21. Munkaügyi nyilvántartások

Konferenciánkon választ kaphat mindenre, amit az Egységes Munkaügyi Nyilvántartásról tudni kell. Előadóink szisztematikusan áttekintik a munkajogviszonnyal kapcsolatos bejelentési kötelezettséget és annak igazolását, a nyilvántartás adatait, a bejelentéssel kapcsolatos adatlap tartalmát. A rendezvényen szó lesz még a távollét különböző jogcímeiről, a szabadság és a munkabér nyilvántartásáról, valamint a munkajogviszonnyal kapcsolatos okiratok tartalmáról - a munkaszerződésről és a munkáltató tájékoztatási kötelezettségéről, a munkajogviszony megszűnésével kapcsolatos igazolásokról.


További információ: www.rodin.hu