kapubanner for mobile

2006. június 28.
Controlling Benchmarking Klub Találkozó

Helyszín:Novotel Budapest Centrum (Budapest, Rákóczi út 43-45. 1088)

A következő találkozó időpontja:
2006. június 28.

1. találkozó: 2006. január 25.


2005-ben elindítottuk a Controlling Benchmarking Klubot.

A belépő cégek lehetőséget kapnak, hogy a controlling területét átfogó, évente frissülő benchmarking felmérésben vehessenek részt. Ugyanakkor a klub céljai túlmutatnak az összehasonlítási adatok gyűjtésén: alkalmat teremtünk a résztvevőknek, hogy a kizárólag nekik szervezett szakmai találkozón - az aktualizált benchmark adatokra támaszkodva - megismerjék a szakterületi trendeket, az élenjáró gyakorlatot, párbeszédet kezdeményezzenek egymással, értelmezzék a különbözőségek okait, s közösen alakítsák, "találják fel" a jövőt.

A Controlling Benchmarking Klub következő eseménye a CBK Találkozó. Itt lehetőség nyílik majd a személyes tapasztalatcserére, helyet kap a programban az idei felmérés legfontosabb tapasztalatainak, illetve a következő időszak felmérési terveinek bemutatása is.

Program:

12.30-13.30 Regisztráció, büféebéd
13.30-17.00 A 2005. évi felmérés eredményeinek ismertetése és elemzése (közben kávészünet)

Ingyenes a részvétel a tagvállalatok és cégünk között létrejött csatlakozási szerződésben megjelölt személyeknek. A Találkozó zártkörű, kizárólag a Controlling Benchmarking Klub tagszervezeteitől érkeznek résztvevők.

Kérjük, hogy részvételi szándékukat 2006. január 10-ig jelezzék munkatársunknak!

További információ: http://www.ifua.hu/?levelid=6&cikkid=393&parentid=24