kapubanner for mobile

2006. november 2. A Bértámogatás rendszere

Helyszín: 1118 Budapest, Minerva u.13. (A TESK Tanácsadó Kft. irodája)

A TESK HR CAFE PROGRAM szakmai előadássorozat, melynek célja elsősorban az, hogy hivatásuk vagy feladatkörük miatt érintett partnereink számára tájékoztatást és betekintést nyújtson a személyzeti feladatok leglényegesebb részleteibe, a TESK által felkért előadók segítségével.

Az előadás témája:

A BÉRTÁMOGATÁS RENDSZERE

Átalakul a hazai bértámogatás rendszere, s a mobilitást, a vállalkozás indítását, a foglalkoztatást segítő képzések dotációja is változik.

2007. januártól milyen vállalkozások lesznek jogosultak a munkabér és járulékainak megtérítésére? Hogyan módosul a bértámogatások rendszere, és legfőképp milyen módon csökkenthető a kedvezményekkel a HR költsége?

Előadó: Koczó Ildikó, Világgazdaság szerkesztő-újságíró

A résztvevők előzetesen is feltehetik a kérdéseiket: [email protected] e-mail címen, vagy az előadás után az előadóhoz fordulhatnak.

Amennyiben a fenti programon részt kíván venni, kérjük, a [email protected] címre 2006. november1-ig küldött jelentkezésében adja meg nevét, cége nevét, és pontos elérhetőségét (cím, telefon, e-mail).

A regisztráció lemondási határideje: 2006. október 30. 10:00 óra.

A kellemetlenségek elkerülése érdekében, kérjük a határidők figyelembe vételét!

További információkért hívja Kiss Tündét a 06-30/579-6894-es telefonszámon!


Küldje el jelentkezését még ma!

A rendezvényen történő részvétel díjtalan.

Amennyiben a lemondási határidő elteltével kerül sor a regisztráció lemondására, vagy a regisztráció ellenére nem vesz részt az előadáson, 3000 Ft+Áfa szervezési díjat számolunk fel. Kérjük a határidők figyelembe vételét. Megértésüket köszönjük!

Üdvözlettel:Tokár Péter, ügyvezető igazgató


További információ:itt >>