kapubanner for mobile

2006. október 12.
Külföldiek foglalkoztatásának Munkajogi és adózási szabályai

Helyszín:Grand Hotel Hungária, Budapest, VII. ker., Rákóczi út 90. (A Keleti pályaudvarnál)

Szeretne teljeskörű képet kapni a külföldiek foglalkoztatásának valamennyi tudnivalójáról? Szakértőink mindenre válaszolnak!

Előadók: DR. KISS GYÖRGY tanszékvezető egyetemi tanár PTE ÁJK
TÓTH LIBORIUSZNÉ főosztályvezető FPEP
WALCHNÉ KREMLICSKA KATALIN főosztályvezető-helyettes APEH Adójogi Főosztály

Ajánló: A vállalkozások életében a külföldiek foglalkoztatása számos kérdést vet fel mind munkajogi, mind társadalombiztosítási, adózási szempontból. Mikor nem kell engedély? Milyen engedélyek léteznek, ezek meddig érvényesek? Ezen és a foglalkoztatás egyéb kérdéseire kaphatnak választ konferenciánkon..Eltérő uniós jogszabályok * Külföldiek munkavégzése Magyarországon bejegyzett, és be nem jegyzett munkáltatónál, járulék és egészségügyi hozzájárulás fizetése szempontjából * A kétoldalú egyezmények alkalmazása (szociálpolitikai és szociális biztonsági egyezmények) * A magyar vagy külföldi jog alkalmazása (1408/71. és 574/72. EGK tanácsi rendeletek) * Harmadik ország polgára * Európai közösségi jogi szabályok, nemzetközi szerződések * Külföldiek foglalkoztatása munkajogviszonyban, vállalkozásban


Jelentkezési feltételek: Ez a meghívó ajánlatnak minősül, a jelentkezés az ajánlat elfogadásának számít, és fizetési kötelezettséget von maga után. A részvételi díjat számlánk kézhezvételét követően kérjük a CIB Bank 10700392-25281705-51100005 sz. számlára szíveskedjék átutalni! A kedvezmények nem összevonhatóak! Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 3. munkanapig. Ezt követő lemondás esetén a részvételi díj 50%-át kiszámlázzuk. Egyéb képzésre történő átirányítást rugalmasan kezeljük. A minőséget auditált MSZ EN ISO 9001:2001 minőségirányítási rendszerünk szavatolja.