kapubanner for mobile

2007. április 1. - 2007. április 3.
Osztrák és Magyar HR Vezetők Konferenciája

Helyszín: Szeged Szervező: Országos Humánpolitikai Egyesület ,

Az Osztrák és Magyar HR Vezetők Konferenciáját első alkalommal 1992-ben Budapesten rendeztük meg azzal a céllal, hogy kölcsönösen megismerkedhessünk egymás tapasztalataival. Annak érdekében, hogy a potenciális résztvevők körét ne szűkítsük le túlságosan, a rendezvény a kezdetektől mind a mai napig tolmácsolással folyik.

A kezdetek óta eltelt időszak alatt a rendezvény folyamatosan formálódott, ennek egyik elemeként Budapest helyett már hosszú ideje valamelyik vidéki városunk szolgál helyszínül. Tartalmi vonatkozásban az jelentette a legfőbb fejlődést, hogy míg a kezdetekben eltérő témákkal szerepeltek az osztrák és a magyar előadók, addig az utóbbi konferenciák gyakorlatára általában az jellemző, hogy egy-egy témát osztrák és magyar oldalról egyaránt bemutatunk, majd ezt követi a témára vonatkozó összevont konzultáció.

A rendezvény egyik háttérben meghúzódó célja, hogy osztrák kollégáinknak minden esetben Magyarország egy-egy érdekes részletét is bemutassuk, s mindezt a jó szállodák nyújtotta kiváló körülmények és a magas színvonalú ellátással is erősíteni kívánjuk.

További információ:
http://www.ohe.hu/?p=14