kapubanner for mobile

2007. április 18. - 2007. április 19.
Karrierexpo 2007.

Helyszín:Budapesti Corvinus Egyetemen

KARRIEREXPO 2007. TAVASZ

Jelentkezési határidő: 2007. április 6.

A Budapesti Corvinus (korábban Budapesti Közgazdaságtudományi és Államigazgatási) Egyetemen főként közgazdászokat, társadalomtudományok szakembereit, államigazgatási (közigazgatási) szakértőket és élelmiszermérnököket képeznek, ugyanakkor rendezvényünk országos jelentőségű, hiszen az ország szinte valamennyi (2006. őszén 33!) felsőoktatási intézményéből érkeznek érdeklődők (a jelenlévők 57%-a nem intézményünk hallgatója).

2006. őszén mintegy 10.000 látogató fordult meg rendezvényünkön, átlagosan 528 érdeklődő kereste fel az egyes standokat, ahol átlagosan 160 önéletrajzot vagy regisztrációs lapot adtak le. Felmérésünk szerint a látogatók valamivel több, mint fele közgazdász, ugyanakkor sok más szakma diplomása vagy végzős hallgatója is eljön a KarrierExpora: mérnök, informatikus, jogász, orvos, gyógyszerész, valamint tanár is keres állást rendezvényünkön.

Évente 2 alkalommal, tavasszal és ősszel kerül megrendezésre a Budapesti Corvinus Egyetem állásbörzéje, a KarrierExpo.

Ne feledje, a KarrierExpo több, mint állásbörze! A rendezvény ideje alatt lehetőséget biztosítunk cégprezentáció tartására, céges tesztíratásra (minden esetben egyedi megállapodás alapján) és próbainterjú lefolytatására (interjúfülke rendelhető a szelekciós modul keretében vagy önállóan).

2007. januárjától útjára indítottuk Törzsvásárlói programunkat. Akik a 2007. tavaszi KarrierExpotól kezdődően 2 egymást követő rendezvényen részt vesznek bármilyen formában (standdal vagy anélkül), azokat törzsvásárlókká nyilvánítjuk és a következő állásbörzén megrendelt szolgáltatásaik árából 10% kedvezményt biztosítunk.

(A kedvezmény más kedvezménnyel nem összevonható, illetve kivételt képeznek alóla a Kiemelt Partnereinkkel kötött egyedi megállapodások.)

A standos megjelenés mellett a lehetőségek széles tárháza áll az Önök rendelkezésére: megjelenés a KarrierExpo cégkatalógusában, vállalati prezentáció tartása, Bluetooth üzenet küldés, banneres megjelenés a rendezvény hivatalos honlapján, szórólapozás, plakátfalon történő hirdetés.

További információ:http://146.110.3.10/karrierexpo/ViewTermInc.mod?pId=533