kapubanner for mobile

2007. április 25.
Karrier- és tehetségmenedzsment tréning

Helyszín: 1122 Budapest, Maros u. 12. Szervező:Hay Group Menedzsment Tanácsadó Kft. <


A szervezeteknek egyre nagyobb szükségük van egy olyan szisztematikus folyamatra, mely rendszeresen azonosítja, értékeli és fejleszti a munkatársak képességeit annak érdekében, hogy kielégítse a szervezet jövőbeli stratégiai igényeit és prioritásait. Szükséges egy olyan rendszer, mely átláthatóvá teszi, milyen potenciállal rendelkeznek meglévő embereink, s hogyan tudjuk ezt a legjobban kiaknázni mind most, mind a jövőben.
A workshop célja, hogy gyakorlatorientált módon nyújtson új ismereteket és szempontokat, valamint tapasztalatcsere lehetőséget a HR vezetőknek, illetve a képzéssel, fejlesztéssel, karrier- és tehetségmenedzsmenttel foglalkozó szakértőknek, HR generalistáknak.

Workshopunk keretében a következő témákról lesz szó:
A rövid és középtávú szervezeti igények és lehetőségek feltárása. Hogyan tegyük a vezetőket érdekeltté, elkötelezetté a karrier- és tehetségmenedzsmentben?

A HR és a vezetők közötti együttműködés a karrier- / tehetségmenedzsment rendszer kidolgozásában, bevezetésében, működtetésében – lehetséges problémák és azok elkerülése.
A jövőben betöltendő munkakörök meghatározása, szegmentálása, a munkaköri specifikációk pontos definiálása, a munkaköri profilok, motivációk, kompetenciák feltárása.
Karrier utak feltárása, a potenciális kockázatok elemzése.
A munkatársak képességeinek felmérése – az előszűrés, mélyebb és teljeskörű potenciál felmérés módszerei, klasszikus és új technikák.

A felmérés eredményeinek értelmezése, rés elemzés, a legjobb illeszkedések megtalálása. Hogyan kerüljük el a nem megfelelő karrier utakat, előléptetéseket?
A teljesítmény értékelés eredményeinek összekapcsolása a potenciál értékeléssel.

Hogyan bizonyosodjunk meg arról, hogy aki a jelenlegi szerepben jól teljesít, beválik-e más / magasabb munkakörben is?
A tehetségek kezelése, folyamatos fejlesztésük, mentoring rendszer kidolgozása.

Kommunikáció, nyomon követés, a rendszer és működésének folyamatos tökéletesítése, a visszajelzés fontossága a vezetők és HR közötti párbeszéd erősítése.

További információk:http://www.haygroup.com/hu