kapubanner for mobile

2007. augusztus 6.
Cafeteria, avagy a választható béren kívüli juttatások 2007-ben

Helyszín: Boutique Hotel Zara Budapest, Só u. 6.

Szervező: ,

Egyre több cég vezetősége lát fantáziát abban, hogy béren kívüli alternatív juttatásokkal fejezze ki dolgozói megbecsülését, hiszen ezek az "extrák" költséghatékony módon növelik a munkatársak elkötelezettségét, így a szervezet versenyelőnyhöz juthat a munkaerőpiacon. Cafetéria típusú juttatási rendszer mind a munkáltató, mind a munkavállaló számára előnyös, jelentős adó- és járulékteher költség takarítható meg, ugyanakkor a rendszer folyamatos "karbantartást" és odafigyelést igényel, hiszen a juttatástípusonként eltérő adó- és köztehervonzatok folyamatosan változnak, így 2007. január 1-jével ismét módosulnak.

Kinek ajánljuk?

Szemináriumunkat ajánljuk minden cégvezetőnek, gazdasági szakembernek, humán erőforrás menedzsernek, akik feladata a munkavállalók jutalmazási rendszerének kidolgozása és optimalizálása.

A tanfolyam célja :

Az előadás során Ön most betekintést kap a Cafeteria rendszer működtetésének legfontosabb előnyeibe, mindenek előtt a rendszerben szereplő elemek adóügyi kérdéseibe, azok aktuális változásaiba. Előadásunkon útbaigazítást adunk a nyilvántartásokról, elszámolásokról, a kapcsolódó adminisztrációról. Felhívjuk figyelmüket a természetbeni juttatásokat érintő változásokra, az eljárási szabályokra, a csekély értékű ajándék adómentes juttatásával kapcsolatosan szigorodó feltételekre, valamint arra is, hogy 2007. januárjától mely juttatások adómentessége szűnik meg.

Aktuális változások:

  • megszűnő adómentességek;
  • üdülési csekk;
  • csekély értékű ajándék;
  • adóköteles bére kívüli juttatások;
  • önkéntes pénztári munkáltatói hozzájárulás stb.
  • A cafeteria helye és szerepe a bérezésben
  • A cafeteria alkalmazási köre és mértéke
  • Juttatások természetben és pénzben
  • Költségtérítési lehetőségek
  • Adminisztrációs teendők (bizonylatolás, nyilvántartás-vezetés, stb.)
  • Konzultáció

    Amiért érdemes Önnek részt vennie

    Bizonyára már Önben is felmerült a kérdés, hogy hogyan tudja növelni munkatársai cég iráni elkötelezettségét, anélkül, hogy a cég költség-terhei megnövekednének?
    Szemináriumunkon megtudhatja, hogyan lehet a rendszerben a költségeket az adójogszabályok változásai közepette is optimalizálni, a rendszert a gyakorlatban alkalmazni úgy, hogy azzal mind Ön mint munkáltató, mind pedig a munkavállalója elégedett legyen.

    Jelentkezési információk:

    A részvételi díj tartalmazza az oktatást, a rendezvény anyagát és az étkezés díját. A jelentkezők számától függően a helyszín- és az időpont változtatás jogát fenntartjuk. Érdeklődés hiányában maradhat el szeminárium, de ebben az esetben Önnek lehetősége van egy másik szeminárium kiválasztására.


    További információ:http://www.dashofer.hu