kapubanner for mobile

2007. december 8. - 2007. december 9.
Akcióorientált coaching és tréning

Helyszín:Érdeklődjön a szervezőnél!

Az összesen 200 órás képzés:1. 10+4 óra egyéni sajátélményű coachingból,2. 150 órás csoportos elméleti és gyakorlati oktatásból, (6 X 2 napos, 3 X 1 napos elosztásban)3. 10 órás coaching folyamat vezetéséből + 36 óra szupervízióból áll.Az első két dátum:2007. november 10-11. december 8-9.(harmadik javasolt időpont : 2008. január 5-6.)

A képzés 2008. júniusában zárul, minden résztvevő tanulmányt ír a coaching általa kiválasztott aspektusáról. Már a képzés elejétől fontos szempontunk: az egyéni coaching stílusok kalakítása és a coaching folyamat szuperziviójában előkerült témák visszaillesztése a képzési folyamatba.

A képzés maximum 10 fővel indul.A sikeres képzés után a résztvevőknek coaching gyakorlási lehetőségeket is biztosítunk.A képzés akkreditációs folyamatát elindítottuk, az elfogadási folyamat várhatóan 2007. novemberében zárul.

Képzésünket azoknak ajánljuk

  • akik a felsőfokú végzettség mellett, pszichodramatikus előképzettséggel rendelkeznek (legalább 80 óra sajátélmény javasolt),
  • akik gyakorlatorientált, tapasztalati tanulás alapú képzés iránt érdeklődnek,
  • akik fontosnak tartják, hogy speciálisan minden résztvevő egyéni fejlődési irányát figyelembe vevő képzésre járjanak,
  • akik coachokként vagy vezetőként kívánják az elsajátítottakat alkalmazni.

    A résztvevők egy 200 oldalas handout-ot kapnak amely

    minden alkalom témájának strukturált és sűrített változatát,
    az aktuális képzési szint esettanulmányait,
    az adott témához ajánlott irodalmak jegyzékét,
    és a nemzetközi és hazai szakirodalom legfontosabb írásait tartalmazza.

    A képzés díja

    A 10 órás coaching ( + 4 óra elemzés): 250.000 Ft + ÁFA

    A csoportos képzés díja: 650.000 Ft + ÁFA Összesen: 900.000 FT + ÁFA, amely összeg magában foglalja a képzés során on-line végzendő feladatok értékelésének, a handout szerkesztésének és előállításának és a képzés befejezésekor közösen kiadandó tanulmánykötetben megjelenő tanulmányok egyéni és csoportos konzultációjának díját is.Szükség esetén a résztvevőkkel tanulmányi szerződést kötünk.A képzés díja 3 részletben fizetendő: az egyéni coaching díja, a csoportos képzés előtt a teljes összeg 50 %-a, a képzés végén a fennmaradó összeg.

    A képzés vezetője:Kiss György Ádám 15 éve kiképző pszichodramatista, szupervízor, közel 20 éves szervezetfejlesztő és tréneri gyakorlattal rendelkezik, 10 éve kiképző coach, az IBS szervezetfejlesztő szupervízor és coach képzésének és más egyetemek, főiskolák oktatója, 100 befejezett felső- és középvezetővel végzett egyéni és csoportos coaching tapasztalataival rendelkezik.A képzés tanárai a magyar és nemzetközi coaching képzések ismert oktatói.

    Jelentkezni lehet:email[email protected].: 06/70/209-63-38

    További információ:http://humanrepublic.hu/