kapubanner for mobile

2007. július 30.

Ló mediálta vezetői kommunikációs tréning

Helyszín:KARMACS, LOVAS TRÉNINGKÖZPONT ÉS TÁVLOVAS BÁZIS Előadó(k): Suhai Gábor

A ló társaságában gondolat, érzelem és inspiráció születik. Mindhárom a sikeres üzletember és vezető nélkülözhetetlen kelléke.

A lovastréning során a résztvevők tudatosíthatják és finomíthatják azokat a már meglévő kommunikációs mintáikat, melyeket a napi munkavégzés során alkalmaznak. Emellett elsajátíthatják és trénereink által vezetett helyzetekben ki is próbálhatják mindazon készségeket, melyek lehetővé teszik a hatékony, pontos és célorientált kommunikációt, különös tekintettel a non-verbális kommunikáció - gyakran szem elől rejtett eszköztárára és a verbális kommunikáció burkoltabb, másodlagos üzeneteinek kódolására és dekódolására.

A lovasfeladatok által facilitált helyzetekben az aktív figyelem és a különböző kommunikációs csatornák széles eszköztárával ismerkedhetnek meg a résztvevők, aminek megtanulása és alkalmazása hozzájárul a szervezeten belüli hatékonyság és a munkatársak, illetve a partnerek elégedettségi szintjének fokozásához, a konfliktusok elkerüléséhez és megoldásához.
Az EQ-Skill által kidolgozott tréningprogramokon a lovakkal való bánásmódot és a ló-ember kapcsolat különböző formáit használjuk ki a vezetői kommunikáció eszköztárának bővítésében. E rendhagyó tréningeken a lovakkal való együttlét és együttdolgozás katalizátorként működik azon tapasztalatok és ismeretek megszerzésében, amelyekkel még részvevőink még eredményesebb és elégedettebb vezetővé válhatnak.
A tréningeken való részvételhez nem szükséges előzetes lovastudás, ugyanis ez esetben a ló elsősorban nem a "hagyományos" szerepében jelenik meg, hanem mint élménymediátor és kommunikációs partner.

A rendezvény időpontja: regisztráció 9 órától.

Részvételi díj: 180 000 Ft

További információ:http://www.rodin.hu/index2.php?k=kozep.html