kapubanner for mobile

2007. június 18. - 2007. június 19.

Az MS Projekt hatékony felhasználása a projetkmunkában

Helyszín: WIFI Hungária Oktató és Továbbképző Központ 1013 Bp. Krisztina krt. 39/B

Szervező: Kuti Zsuzsanna, tel: 4 880 888 e-mail:[email protected]

Cél:

a számítógép segítette, gördülékeny ütemterv-készítés; a tervek végrehajtása során keletkező információk megfelelő rögzítése; a teljesítés állapotainak áttekintése, elemzése és az ezeken alapuló jelentések készítése.

Ajánljuk:

a projektek azon szereplőinek, akik szeretnék projektterveiket megfelelő alapossággal összeállítani, munkatársaik feladatait összehangolni, valamint a tervet pontos, precíz, jól nyomon követhető számítógépes formában rögzíteni, ezáltal saját és munkatársaik munkáját könnyebbé, hatékonyabbá tenni.

Tartalom:

  • projektmenedzsment alapismeretek: projektekkel kapcsolatos alapfogalmak, a projektek életciklusa; projektszereplők, feladatok meghatározása, strukturálása, kapcsolódásai, idő és erőforrás tervezés; projektek végrehajtásának nyomon követése
  • mikor és hogyan használjuk az MS Project szoftvert a projektmunkában
  • projekt létrehozása, tulajdonságai: feladatok hozzáadása, módosítása, paraméterek beállítása; feladatok együttes kezelése; időpontok, időtartamok, korlátok; erőforrások kezelése; költségparaméterek hozzárendelése
  • nyomon követés, állapotjelentés; helyzetek elemzése; nyomtatási lehetőségek
  • komplex mintafeladat elkészítése

    A részvételi díj tartalmazza a képzések írásos anyagát, a délelőtti és délutáni kávészünet díját, és az ebéd árát is. Az étkezési költséget, amely napi bruttó 4.000 Ft/fő a részvételről kiállított számlán külön részletezzük.
    Vállalatok számára a képzés díja a szakképzési hozzájárulás terhére elszámolható.
    A képzés idejére parkolóházi parkolás 40%-os kedvezménnyel vehető igénybe.


    További információ:
    http://www.wifi.hu