kapubanner for mobile

2007. június 20. - 2007. június 21.
Projektmenedzsment

Helyszín: Boutique Hotel Zara Budapest, Só u. 6.

Kinek ajánljuk?

Tanfolyamunkat ajánljuk mindenkinek, aki projektekben vesz részt, akár mint projekttag, akár mint projektvezető.

A tanfolyam célja:


Napjainkban számtalan cégnél találkozhatunk projekten alapuló munkamenettel. Azonban sok esetben nagy bizonytalanság övezi ezt a területet, hiszen a "hagyományos" munkarendhez képest egészen más szemléletet igényel egy projekt megvalósítása. Ennek megfelelően szemináriumunk célja: a projektmenedzsment elvi alapjainak és gyakorlati módszereinek hatékony, azonnal alkalmazható bemutatása és megismertetése. Ez lehetővé teszi projektek átgondolt tervezését, szervezését és megvalósítását, mely a sikeresség záloga.

Program

A program az alábbi területeken támogatja a résztvevőket:

•ˇ annak eldöntése, hogy szükségünk van-e egyáltalán projektre;

•ˇ megértsük, mitől projekt egy projekt; mi a projekt kritérium rendszere;

•ˇ hogyan vizsgáljuk egy projekt gazdaságosságát;

•ˇ a projekt team funkcionális beillesztése a vállalati szervezetbe, és a leggyakoribb hibák elkerülése;

•ˇ a megfelelő projektmenedzser kiválasztása;

•ˇ hatékony, ütőképes projekt team összeállítása;

•ˇ a projekttervezés alkalmazott módszertanának gyakorlatorientált megismerése;

•ˇ projekt megfelelő előkészítése, tervezése és megvalósítása;

•ˇ projekt controlling;

•ˇ a projekt értékelése;

Konzultáció: A 2 napos szeminárium keretén belül lehetőség van az egyéni kérdések feltevésére, melyre előadónk testre szabott válaszokkal szolgál!

Miért hasznos Önnek a tanfolyam elvégzése?
Tanfolyamunk során olyan praktikus tanácsokat kap tőlünk, melyeket hatékonyan alkalmazhat munkája során. A gyakorlati információk segítségével könnyebben tud megbirkózni a projekt munka során előforduló nehézségekkel. A megalapozott elméleti tudás mellett felvértezzük az "életben maradáshoz" szükséges projekt ismeretekkel! 2 napos képzésünkön különös hangsúlyt fektetünk a gyakran előforduló problémákra, tanfolyamunk végén pedig konzultációs lehetőséget biztosítunk, ahol felteheti kérdéseit.

Előadók/Oktatóink

Kelemen Tamás a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Ipari Menedzsment és Vállalkozásgazdaságtan Tanszékének munkatársa. Tutorként dolgozik a Műegyetemi Távoktatási Központ Projektmenedzsment kurzusán. Külső tanácsadóként több nagyszabású projekt megtervezésében vett részt. Oktatási területei a termelésmenedzsment és a projektmenedzsment, különösen az innovatív projektek megtervezésének és megvalósításának komplex problémái.

Jelentkezési információk

A részvételi díj tartalmazza az oktatást, a rendezvény anyagát és az étkezés díját. A jelentkezők számától függően a helyszín- és az időpont változtatás jogát fenntartjuk. Érdeklődés hiányában maradhat el szeminárium, de ebben az esetben Önnek lehetősége van egy másik szeminárium kiválasztására



Áraink az áfát nem tartalmazzák!

Kontakt
Petrina Sarolta

+36 1 428 3822

További információ: http://www.dashofer.hu