kapubanner for mobile

2007. június 7.

Ló mediálta stresszmenedzsment tréning

Helyszín:KARMACS, LOVAS TRÉNINGKÖZPONT ÉS TÁVLOVAS BÁZIS SZÁLLÁS: HÉVÍZEN 4 CSILLAGOS SZÁLLODÁBAN

A ló társaságában gondolat, érzelem és inspiráció születik. Mindhárom a sikeres üzletember és vezető nélkülözhetetlen kelléke. Ugyanakkor a lovak jelenlétében a városi emberek átélik a teljes elszakadást a hétköznapok felgyorsult és stresszel teli világától. A lovakkal megélt aktív rekreáció és feltöltődés nemcsak a pihenést és kikapcsolódást szolgálják, hanem a belső erőforrások mozgósításának új perspektíváját is megtanítja a résztvevőknek.

Az EQ-Skill által kidolgozott tréningprogramokon a lovakkal való bánásmódot és a ló-ember kommunikáció különböző formáit használjuk ki a vezetői rekreáció és a stresszkezelés területén. E rendhagyó tréningeken a lovakkal való együttlét és együttdolgozás katalizátorként működik azon tapasztalatok és ismeretek megszerzésében, amelyekkel még részvevőink eredményesebb és elégedettebb vezetővé válhatnak és hatékonyabban küzdhetnek meg az akut vagy krónikus distressz-folyamatokkal.

A tréningeken való részvételhez nem szükséges előzetes lovastudás, ugyanis ez esetben a ló elsősorban nem a hagyományos szerepében jelenik meg, hanem mint élménymediátor és kommunikációs partner.

A rendezvény kódja: GLO02, levelezéskor erre hivatkozzon.

Részvételi díj: 180 000 Ft


További információ:http://www.rodin.hu