kapubanner for mobile

2007. május 17.
Szja kedvezmények és bevallások a 2006-os évről

Helyszín: Hotel Benczúr, 1068 Budapest, Benczúr u. 35.


Kinek ajánljuk?


Szemináriumunkat ajánljuk minden főkönyvelőnek, könyvelőnek, gazdasági vezetőnek és minden gazdasági szakembernek, akinek eredményes munkájához elengedhetetlen, hogy tisztában legyen az Szja kedvezményekkel és bevallásokkal a 2006-os évről.

A tanfolyam célja

Az előadás során Ön teljes képet kaphat a 2007. január 1-jétől érvényes Szja adókedvezményekről, illetve segítséget nyújt a 2006-os évről szóló bevallások elkészítéséről, a változó megtakarítási lehetőségeket rejtő pontokról. Segítünk az eligazodásban a temérdek megváltozott paragrafus között s az összefüggéseket is bemutatjuk az egyes témák között. Készüljön fel Ön is velünk az új szabályok alkalmazására!

Program

Szűkülő és megszűnő adókedvezmények
Az igénybevétel előnyeiről és hátrányairól
Cafeteria-rendszer elemeiről: étkezési jegy, üdülési csekk, utazási hozzájárulás, stb
Adómentes lakáscélú munkáltatói támogatásról
Elektronikus bevallás kötelezettei, technikai háttere
A ebev használatához gyakorlati tanácsok az előző évek tapasztalatai alapján
Kik képeznek kivételt az eBEV adatszolgáltatás alól
Egyszeri elektronikai bevallás miatti adókedvezmény
Konzultáció

Amiért érdemes Önnek részt vennie

Szemináriumunk során Önnek lehetősége van arra, hogy teljeskörű képet kapjon valamennyi, a munkáját érintő változásról az adókedvezmények és a 2006-os bevallások területén, hogy azokat a gyakorlatban Ön már zökkenőmentesen alkalmazni tudja. Közérthető és gyakorlatorientált formában értesülhet a módosításokról a szakma egyik legelismertebb szakértőjétől, az előadás végén pedig kérdéseit is felteheti.

Jelentkezési információk

A részvételi díj tartalmazza az oktatást, a rendezvény anyagát és az étkezés díját. A jelentkezők számától függően a helyszín- és az időpont változtatás jogát fenntartjuk. Érdeklődés hiányában maradhat el szeminárium, de ebben az esetben Önnek lehetősége van egy másik szeminárium kiválasztására.



Áraink az áfát nem tartalmazzák!

Kontakt
Borbély Csilla

+36 1 428 3898

További információ:
www.dashofer.hu