kapubanner for mobile

2007. május 22.
Dr. Bodó FISH! Workshop

Helyszín: 1072 Budapest, Rákóczi út 4. I. em. 1. szemináriumi terem

Szervező: Dr. Bodó Training és Tanácsadó Kft., 06-20-583-6366, [email protected], http://www.bodo-training.hu/magyar/fish_workshop.htm


Vállalati vezetők és HR Managerek gyakran konfrontálódnak azzal a helyzettel, hogy a cégfilozófiában lefektetett alapelvek, és a munkahelyi hétköznapok gyakorlata jelentősen eltérnek egymástól. A vállalati filozófia és a dekralált értékek sokszor üres szólamoknak tűnnek, még akkor is, ha elvben mindenki egyetért velük.

Milyen módszerekkel lehet a személyzetfejlesztői munkában hatékonyan közreműködni abban, hogy a cégfilozófia a gyakorlatban konkrét cselekedetekben megvalósuljon, és, hogy a munkatársak képességeiket, kreatív potenciáljaikat nagyobb mértékben bocsássák cégük rendelkezésére, illetve, és kedvet érezzenek azok fejlesztésére?

Ezeknek és az ezzel összefüggő kérdéseknek a megválaszolására módszertani WORKSHOPOT szervezünk vállalati vezetők és HR menedzserek részére amelynek címe:


A Workshopban a FISH! módszer konkrét példáján keresztül a személyzetfejlesztői munka korszerű elemeinek gyakorlati megvalósítását mutatjuk be. A Workshop résztvevőinek térítésmentesen átadjuk a most magyarul f(r)issen megjelenő "FISH! a motiváció szokatlan módja" című könyvet, amely a világ számos országában a bestseller-listák élén található.
Ügyintézők - akiknek a feladata egyre inkább az aktív tanácsadás, értékesítés örömmel fogadják a támogatást, amely a program jelent számukra.

A Workshop témái:

Tudásmenedzselés a korszerű személyzetfejlesztői munkában
A vállalatban lévő kreatív energiák és potenciálok felszabadításának hatékony módja a FISH! filozófiával
Tapasztalatcsere, és kollegiális együttműködések kezdeményezése