kapubanner for mobile

2007. március 6. - 2007. március 7.
XII. SZTE Állásbörze

Helyszín:SZTE

6722, Szeged, Ady tér 10.
Szegedi Tudományegyetem József Attila Tanulmányi és Információs Központ (TIK)

Szervező: SZTE Karrier Iroda

A Szegedi Tudományegyetemen tizenkettedik alkalommal rendezzük meg március 6-7-én országos cégek részvételével Állásbörzénket. A rendezvényen 4-12 m2-es standokon biztosítunk kiállítási lehetőséget. A standos megjelenésen kívül számos megjelenési lehetőséget kínálunk. Állásbörzénk mindkét napon 9-16 óa között kerül megrendezésre a TIK-ben (www.tik.u-szeged.hu), a keddi napot ünnepélyes díjátadással és állófogadással zárjuk

A rendezvény egységes megjelenése érdekében a standokat mi készítjük el, de külön megbeszélés alapján természetesen lehetőség van egyedi, a cég arculatával egyező díszítésre is. A standokhoz egyéb szolgáltatásokat, berendezési tárgyakat tudunk biztosítani (internet, laptop, vitrinek).

Amennyiben igényt tartanak rá, a korábbi rendezvények Kalauzaiból szívesen postázunk Önnek egy-egy példányt.

Cégelőadások

A rendezvény ideje alatt, előzetes időpont egyeztetés mellett lehetőség van bemutatkozó cégelőadások, promóciók tartására, melyhez a technikai feltételeket mi biztosítjuk. Amennyiben szeretne cégelőadást tartani, javasoljuk, hogy folyamatosan informálja a hallgatókat erről az Állásbörze ideje alatt (szóróanyagokon, beszélgetések alkalmával).

Karrier Café

Az Állásbörzén kb. 12 m2-es területen biztosítunk pihenő, kávézó helyet a hallgatók számára (elkülönítve a céges büfé résztől). A Karrier Café területén csak egy cég számára biztosítunk (plusz) megjelenési helyet, ahol promóciós anyagait elhelyezheti és egy plazma tv-n saját anyagait vetítheti folyamatosan az érdeklődők számára.

Kis- és Középvállalatok számára

Amennyiben kis- és középvállalata mindössze 1-2 álláshelyet kínál a frissdiplomások számára, úgy ezen igényeknek is megjelenési lehetőséget tudunk biztosítani az Állásbörze Kalauzban, Plazma tv-n, Hirdetőfalon való megjelenéssel.

Bővebb tájékoztatókat az Állásbörze és a Letölthető dokumentumok menüpontban talál, illetve személyesen érdeklődhet:

Puskás Krisztina

62/546-680

20/525-5518

[email protected]

További információ:
http://www.allasborze.szeged.hu/