kapubanner for mobile

2007. március 8.
Karrier7 Állásbörze

Szervező: AIESEC Magyarország, [email protected] 36 1 887 5154

A Karrier7 a Budapesti Gazdasági Főiskola Pénzügyi és Számviteli Főiskolai Karon tevékenykedő Hallgatói Önkormányzatnak és az AIESEC-PSZF Helyi Bizottságának már harmadik alkalommal szervezett programja.

Az évek során szervezett állásbörzék és szakmai programok során arra a meglátásra jutott a két szervezet, hogy a végzős diákok nem eléggé felkészültek a vállalatokkal való találkozásra E program keretében segítséget kívánunk nyújtani a hallgatóknak, a részükre szervezett előadás- és tréningsorozattal, melyben megismerkedhetnek az álláskeresés rejtelmeivel.

Ezt a képzési programot partnercégeink igényei alapján állítjuk össze, valamint szeretnénk, ha partnereink biztosítanák ehhez az előadókat és a trénereket.

A Karrier7 utolsó napján, egy speciális Pénzügyi és Számviteli
Szakbörzén, a diákok alkalmazhatják frissen szerzett ismereteiket,
valamint lehetőséget nyújtunk számukra és a megjelenő cégeknek, hogy
egymásról információt szerezzenek, az elvárásokról és lehetőségekről
pontosabb képet kapjanak. Ezenkívül szeretnénk megfelelő fórumot
biztosítani a személyes kapcsolatfelvételre.

Programunkra a Pénzügyi és Számviteli Főiskola budapesti, salgótarjáni és zalaegerszegi intézetein kívül a többi budapesti és vidéki egyetem és főiskola hasonló szakirányú hallgatóit is meghívjuk. A Pénzügyi és Számviteli Főiskola karain idén az alábbi szakirányokon végeznek

Hallgatók:

- pénzintézet szakirány
- adó-illeték szakirány
- közpénzügyek szakirány
- számvitel szakirány
- gazdasági informatika - számvitel-szervezés szakirány
- humán erőforrás menedzser szakirány
- vám szakirány

Az Európai Unióba történő integráció jegyében bevezetett és már évek óta jól működő a hetedik félév során kötelezően eltöltendő szakmai gyakorlathoz a végzős diákoknak gyakorlati helyet kell találniuk. Ez felméréseink szerint nem változtat a hallgatók nagy részének azon a véleményén, hogy hosszútávra szeretnének olyan munkahelyet találni, amely képes a diákok egyéni céljait megvalósítani. Mivel a gyakorlati hely iskolai bejelentésének határideje április vége, az Szakbörzén
megjelenő cégek feltétlen előnyben lesznek a PSZF - esek felvételekor.

A rendezvényünkön való részvétellel, az alsóbb éves hallgatók
érdeklődését is felkeltik tevékenységük iránt, és ismertebbé teszik cégüket. Az Önök által kínált lehetőségek perspektívát nyújthatnak nekik, és segíthetik őket a szakirány választásában és megkönnyíthetik a másodéves hallgatók számára a nyári szakmai gyakorlati hely keresését.

További információ:
http://www.aiesec.hu