kapubanner for mobile

2007. március 9.
Adatszolgáltatás és nyilvántartás végleges szabályai, adókedvezmény az eddigi tapasztalatok tükrében

Helyszín: Boutique Hotel Zara Budapest, Só u. 6



Kinek ajánljuk?

Tanfolyamunkat ajánljuk minden főkönyvelőnek, könyvelőnek, gazdasági vezetőnek és minden gazdasági szakembernek, aki a nyilvántartással és az adatszolgáltatással kapcsolatos teendőkkel találkozik munkája során. Előadásunkra várjuk azon szakembereket is, akik már 2006 első felétől is elektronikus úton teljesítik bevallásukat és adatszolgáltatásukat, hiszen az ügyfelek eddigi visszajelzései és a hibákról szerzett tapasztalatok számukra is tanulságosak lehetnek, és esetleges kérdéseiket konzultáció keretében szakértőnkkel megvitathatják.

A tanfolyam célja

Az előadás célja az új típusú adatszolgáltatás megismertetése, a felbukkanó nehézségek, technikai problémák gördülékeny áthidalása, annak érdekében, hogy Ön az e-bevallással kapcsolatos teendőit hibátlanul teljesíthesse. Emellett gyakorlati útmutatóval szolgál a megváltozott nyilvántartási és adatszolgáltatási szabályokról.

Program

E-bevallás: az érintettek köre, teendőik, határidők
Kifizetők, munkáltatók bevallási, adatszolgáltatási kötelezettsége
E-bevallások elkészítésének, beküldésének technikai kérdései
Büntetési tételek mulasztások, hibák esetén
A könyvelő kockázata, felelősségi kérdések
Önellenőrzés az e-bevallásban
Az e-bevallás eddigi tapasztalatai - előforduló problémák, megoldások
Elektronikus bevallási kötelezettség teljesítésének támogatása
Konzultáció


Amiért Önnek érdemes részt vennie


Mert 2007-ben már az áfa fizetésre nem kötelezett magánszemélyeken kívül valamennyi adózó köteles elektronikus úton adóbevallást készíteni, a magánszemélyeknek teljesített kifizetésekkel, juttatásokkal összefüggő valamennyi adóról, járulékról adatot szolgáltatni. Előadásunk ezen kötelezettségek maradéktalan teljesítésében nyújt nélkülözhetetlen segítséget.
Jelentkezési információk
A részvételi díj tartalmazza az oktatást, a rendezvény anyagát és az étkezés díját. A jelentkezők számától függően a helyszín- és az időpont változtatás jogát fenntartjuk. Érdeklődés hiányában maradhat el szeminárium, de ebben az esetben Önnek lehetősége van egy másik szeminárium kiválasztására.

Kontakt:Borbély Csilla

+36 1 428 3898

További információ: http://www.dashofer.hu/?fejezet=2&alfejezet=1&tartalom=6&product=SZ07FS18