kapubanner for mobile

2007. november 19. - 2007. november 21.
3rd Central & Eastern European People Management Summit

Helyszín: Budapest, Hilton

Szervező: Stamford Global (Hungary) Kft., Dr. Rézműves Ildikó, Marketing és Kommunikációs Menedzser , [email protected]

A régió HR döntéshozóinak tradicionális, rangos éves eszmecseréje, a Közép- és Kelet Európai Emberi Erőforrás Csúcstalálkozó immár harmadik alkalommal vonzza Budapestre huszonkét ország neves szakembereit és előadóit. A háromnapos rendezvény interaktív és dinamikus formában, plenáris és parallel szekciókban, munkacsoportokban, mesterkurzuson és kötetlen, informális beszélgetések keretében vizsgálja a HR terület közös kérdéseit, kihívásait.

Az idei rendezvény programjában felismerhető átfogó tematika azt a paradigmaváltást vizsgálja, amelynek eredményeképpen a HR már nem kizárólag adminisztratív szereppel felruházott funkció, hanem a stratégiai döntéshozás fontos része, és olyan tényező, amely a cégek versenyképességének elérésében és megtartásában kritikus és meghatározó.

Közép- és Kelet Európában, hasonlóan a fejlett világ többi régiójához, a cégek fejlődésében és pénzügyi bevételének növekedésében egyre lényegesebb szerepet játszik az alkalmazottak tehetségének, képességeinek felismerése és megfelelő kamatoztatása. Ahogy a rátermett, kvalifikált munkavállalók megszerzése, megtartása és képzése napról napra újabb kihívások elé állítja a HR szakembereket, az emberi erőforrás menedzselés, mint új megoldásokat igénylő terület is egyre hangsúlyosabbá válik.

A csúcstalálkozó az idén is olyan gondolatébresztő fórummá kíván válni, ahol a résztvevő HR szakemberek nemzetközileg elismert szakértőktől, régióbeli cégek esettanulmányaiból, kollégáik hasonló tapasztalataiból és kerekasztal-beszélgetések tanulságaiból ismerhetik meg az új trendeket, meríthetnek új ötleteket, és fegyverkezhetnek fel a következő év kihívásaira.

Előadók:

- Professor Gareth Jones, Visiting Professor, INSEAD

- Professor Lynda Gratton, Professor of Management Practice, London Business School

- Professor Sonia Ferencikova, Director of Human Resources Network, William Davidson, Institute University of Michigan

- Kevin Delany, Partner, Human Resource Management Europe, PricewaterhouseCoopers

- Verena Amonat, Director HR Development, Guidelines & Policies, Deutsche Post

- Mia Vanstraelen, Director of Learning, IBM EMEA

- Zsolt Szelecki, Emerging Europe Consulting Leader, Hewitt

Bővebb tájékoztató elérhető innen:www.ceehr.com

További információ:www.ceehr.com

Stamford Global (Hungary) Kft.
Dr. Rézműves Ildikó, Marketing és Kommunikációs Menedzser
+36 23 428 634/104
+36 20 580 9074
[email protected]
www.ceehr.com

Szponzoraink:

PriceWaterhouseCoopers, Hewitt

Együttműködő partnereink:

Országos Humánpolitikai Egyesület, OHE (Magyarország), Human Resource Professionals Club (Horvátország), Czech Association for Human Resources Development (Cseh Köztársaság), Slovak Association for Human Resources Management and Development (Szlovákia), The HR Club Romania (Románia), Estonian Association for Personnel Development, PARE (Észtország), Associazione Italiana Per La Direzione Del Personale (Olaszország)

Médiapartnereink:

Harvard Business Manager, Manager Magazin, Gazdasági Rádió, Személyügyi Hírlevél, HR Portal, HR Club, HRM