kapubanner for mobile

2007. október 11. - 2007. október 12.
Kulcs az önismerethez és a kreativitáshoz

Helyszín: Érdeklődjön a szervezőnél!

Szervező: Német - Magyar Képző Központ Egyesület,

Fejlődésünk önnön magunk valós ismeretében rejtezik: gyengeségeink, erősségeink és hiányosságaink felismerése és tanulmányozása az első lépés. Az alkotóképesség, azaz a kreativitás alapja az egyes ember őszinte fordulása maga felé, mintegy tükörben szemlélve magát: Ez vagyok. S ez megnyithatja az utat alkotás folyamához s csatlakozást másokhoz. Jola Sigmond, azaz Zsigmond Gyula Skandinávia legintelligensebb embere - tréningjén az önmagunkkal és másokkal való felelős együttműködés különböző lehetőségeit élhetjük meg a különleges előadás és egyedi gyakorlatok által. A svéd Menza volt elnöke az emberben rejlő képességek aktiválását hangsúlyozza, ehhez járunk be vele együtt s támogatásával új utakat. A humort sem nélkülöző tréninget ajánljuk mindazoknak, a ki többet akarnak kihozni magukból.

Jola Sigmond/Zsigmond Gyula Magyarországon született matematikus, pszichológus, építész. A tehetség felszínre hozását, a kreativitást kutatja. Tesztkonstruktőr, színes tesztjeivel az elme szórakoztatva trenírozását tűzte ki célul /Visual IQ Tests/.
Referenciái: Drogerie Markt, Fundamenta Lakáskassza , Penny Market, SAP, Ytong, Generali Providencia, Iveco Besso, SAAB, SAS, Scania, Alfa Laval, Mckinsey, Svéd Királyi Posta, KPMG, Svéd Központi Statisztikai Hivatal, Svéd Állami Alkalmazottak Szakszervezete, Rikspolisstyrelsen (Rendőrfőkapitányság).

Jelentkezési határidő: szeptember 10.

Az Ön befektetése:

178.000.-Ft+ Áfa részvételi díj
Kedvezményesen szept. 10. előtti jelentkezés esetén 142.000.-Ft +Áfa

Információ: Guld Andrea M, Tel.: 1/243 3698; [email protected]
http://www.duihk.hu/index.php?id=392&L=24