kapubanner for mobile

2007. október 11. - 2007. október 13.
ADÓ-EXPO

Helyszín: SYMA Csarnok

Az ADÓ-EXPO néven megrendezésre kerülő eseménysorozat témája az adó, és annak minden lehetséges gazdasági, jogi, társadalmi, technikai, pénzügyi és sok más egyéb vonzata.

A SYMA Csarnokban 2007. október 11-13-a között megrendezendő, konferenciával egybekötött kiállítás elsődleges célja, hogy a kis-és középvállalkozások részére átfogó képet adjon az adózás hazai és európai gyakorlatáról, és előmozdítsa az adózásban érintett valamennyi szereplő között a zökkenőmentes kommunikációt.

A rendezvényen részt vesz Kovács László, az Európai Bizottság adóügyi biztosa, aki a következő évek várható változásairól is szót ejt. Az előadók és a támogatók között szerepel a GKM, az APEH, az OKISZ, a VOSZ, a Könyvelők Országos Egyesülete, több kereskedelmi bank, szakmai szervezet, informatikai és szoftverfejlesztő cég.

A rendezvény fő célja a gyakorlati ismeretadás és kapcsolatépítés.

Emellett reményeink szerint arra is alkalmas, hogy javítsa az adómorált. Meghívást kap minden olyan állami intézmény, szervezet, pénzintézet, civil szervezet, önkormányzat, kistérség és régió is, melynek alapvető érdekeltsége lehet abban, hogy megismerje az ADÓ-EXPO által felvázolt új szemléletet és társadalmi magatartást.

Az első ADÓ-EXPO-ra mintegy 10 ezer látogatót várnak, elsősorban a kis-és középvállalkozói szektorból.

A Bog-Art Color Rendezvényszervező Kft. bízik abban, hogy hosszú távon sikerül megnyerni az érintettek támogató közreműködését is, és egy hagyományteremtő kezdeményezést indítanak útjára.

A kiállítással kapcsolatos részletes információk megtalálhatók a rendezvény honlapján: www.ado-expo.hu