kapubanner for mobile

2007. október 15. - 2007. október 17.
A szinkronizált termelési rendszer a szerelésben és a logisztikában

Helyszín: SAPU Ipari és Kereskedelmi Bt. - 9245 Mosonszolnok, Szabadság u. 45
Szervező: Német - Magyar Képző Központ Egyesület,

A szinkronizált termelési rendszer a szerelésben és a logisztikában
a veszteségmentes gyártás megvalósításáért

SPS intenzív workshop Ryutaro Matsuda úrral, a japán Gemba Kaizen szakértővel

Veszteségmentes gyártás

A szinkronizált termelési rendszer megvalósítása döntő mértékben hozzájárul egy vállalat piaci pozíciójának kiépítéséhez és hosszú távú megtartásához. Sikeres kifejlesztését a tolóról a húzó rendszerű termelésre való átállás, valamint az egyes munkadarabok áramlásának elvéhez való igazodás alapozza meg.
Kiknek ajánljuk a workshopot?

A workshop mindazoknak szól, akik a termelésben dolgoznak, vagyis az üzemvezetőknek, szerelésvezetőknek, termelésirányítóknak, munka-előkészítőknek, gyártósor-felelősöknek, művezetőknek, logisztikusoknak, de mellettük mindazoknak, akiknek a szinkron termelési rendszerben a termelési igények figyelembe vételével kell gondolkodniuk, tehát tervezőknek, fejlesztőknek és kalkulátoroknak is.

Előadónk és együttműködő partnerünk

Ryutaro Matsuda a szinkronizált termelési rendszer szakértője, Hitoshi Takedának, az SPS-rendszer kidolgozójának egyik legközelibb munkatársa, elektrotechnikai szakember, több évtizedes gyakorlati tapasztalattal a vállalatvezetők részére nyújtott tanácsadás területén.

A SAPU Ipari és Kereskedelmi Bt. a Schefenacker globális autóipari beszállító cégcsoport 1995-ben alapított magyarországi vállalata. Számos nemzetközi minőségi díjat elnyert mosonszolnoki fröccsöntő-, festő és összeszerelő üzemében, ahol külső és belső visszapillantó tükrök készülnek a világ legismertebb autómárkái számára, 2000. óta saját termelésirányítási rendszert működtet.

Jelentkezési határidő: 2007. október 1.

Nyelv: Japán, magyar tolmácsolással

Az Ön befektetése:

380.000 Ft + áfa részvételi díj, amely tartalmazza a tananyagot, 3 ebédet, 2 vacsorát és naponta 2 kávészünetet, valamint a 66%-os reprezentációs adót.

Információ: Guld Andrea M., Tel.: 1/243 3698, [email protected]
http://www.duihk.hu/fileadmin/user_upload/Bildungzentrum/SPS_workshop_2007_10_ungarisch.pdf