kapubanner for mobile

2007. október 18.
Eredményes kiválasztás - Megfelelő munkatársat a megfelelő pozícióba

Helyszín: Boutique Hotel Zara Budapest, Só u. 6.

A képzés célja, hogy a résztvevők megismerkedjenek a szakszerűen lefolytatott szakemberkeresésben és -kiválasztásban rejlő előnyökkel és megismerjék mindazon módszereket, amelyek segítségével a jövőben hatékonyabban és eredményesebben végezhetik a munkaerőkiválasztást.

A tréning alapvető célja a gyakorlati módszerek elsajátítása. Az elméleti ismeretek közvetítése csak olyan mértékben kap benne helyet, amennyiben az a napi gyakorlat során, közvetlenül hasznosítható.

A képzéseinken részt vevők létszámát limitáljuk, hogy Önnek valóban lehetősége legyen kérdéseire szakértő választ kapni és a gyakorlati problémákra koncentrálni!
Lehetőséget biztosítunk arra is, hogy kérdéseit már a szeminárium előtt elküldje ([email protected]), így valóban a speciális, Önt vagy cégét érintő területekre fókuszálhatnak!

Kinek ajánljuk?

Mindazon vezetőknek, akiknek munkájuk során időről-időre új munkatársak felvételéről kell dönteniük
Szakemberkereséssel és -kiválasztással foglalkozó HR vezetőknek és munkatársaiknak

Program

1. nap (A keresési és kiválasztási folyamat áttekintése interaktív módon) - 2007. október 18.

A szakszerűen lefolytatott (hatékony) keresés és kiválasztás előnyei:

időmegtakarítás
költségmegtakarítás
minőségjavulás (beválás)
az újrakeresés költségeinek kiküszöbölése


Tervezés:

Igénymeghatározás
A keresési források meghatározása
Cégen belül vagy cégen kívül keressünk?
Saját erővel, vagy fejvadász segítségével keressünk?
A keresés módjának megválasztása (hirdetés vagy direkt keresés?) - előnyök, hátrányok.

Végrehajtás
:


Miért hasznos Önnek a tanfolyam elvégzése?

A képzés során megismerheti a szakszerű és hatékony szakemberkeresés és -kiválasztás folyamatát. Áttekintést kap arról, hogy a folyamat során mely módszerek alkalmazásával takaríthat meg jelentős időt és pénzt. A képzés ereményeként a tudatosság szintjére emelhetők és módszerré fejleszthetők olyan kommunikációs technikák, amelyek korábban csak az ösztönösség szintjén, "megérzések" formájában kaptak szerepet a munkatársak kiválasztásában. A tudatosan alkalmazott kommunikációs és kiválasztási technikák segítségével növelhető a jelöltekről megszerzett információ mennyisége, ami jelentősen megkönnyíti a végső döntéshozatalt az alkalmazandó jelölttel kapcsolatban.

Jelentkezési információk:

A részvételi díj tartalmazza az oktatást, a rendezvény anyagát és az étkezés díját. A képzések helyszínével, időpontjával, az előadók személyével kapcsolatban a változtatás jogát fenntartjuk. Érdeklődés hiányában maradhat el szeminárium, de ebben az esetben Önnek lehetősége van egy másik szeminárium kiválasztására. A jelentkezők képviselete természetesen lehetséges.


További információ:http://www.dashofer.hu