kapubanner for mobile

2007. szeptember 14.
Munkavédelmi változások és a legfrissebb felügyelőségi tapasztalatok

Helyszín:Érdeklődjön a szervezőnél!

A képzéseinken részt vevők létszámát limitáljuk, hogy Önnek valóban lehetősége legyen kérdéseire szakértő választ kapni és a gyakorlati problémákra koncentrálni!
Lehetőséget biztosítunk arra is, hogy kérdéseit már a szeminárium előtt elküldje ([email protected]), így valóban a speciális, Önt vagy cégét érintő területekre fókuszálhatnak!

Kinek ajánljuk?

Előadásunkat elsősorban munkáltatóknak és munkavédelmi szakembernek ajánljuk, akik szeretnének eligazodni a munkavédelmi szabályozás világában, illetve szeretnének megismerkedni az új előírások és változások kapcsán felmerülő teendőikkel.

Program

- A munkavédelem jogi alapjai

Hatályos jogszabályok: a munkavédelmi törvény, végrehajtási jogszabályok
A munkavédelem országos programja.

- Központi irányítási rendszer

Az OMMF szervezeti felépítése, feladatai és célkitűzései
Szervezeti átalakulások (OMMF - ÁNTSz)

- Az ellenőrzési gyakorlat

Az ellenőrzés menete, soron kívüli ellenőrzés

- Tapasztalatok

Általános és legfrissebb tapasztalatok a munkavédelmi ellenőrzések során

- Konzultációs lehetőség az előadókkal

Miért érdemes részt vennie a tanfolyamon?

Mert megismerheti a legfrissebb munkavédelem területére vonatkozó jogszabályokat, előírásokat és a munkavédelmi ellenőrzések tapasztalatait. A tanfolyamon tárgyalt törvényi változások és információk birtokában, Ön is eleget tehet törvényi kötelezettségeinek, és munkavállalói biztonságban lehetnek. Természetesen az előadás végén felteheti kérdéseit előadóinknak.

Jelentkezési információk:

A részvételi díj tartalmazza az oktatást, a rendezvény anyagát és az étkezés díját. A képzések helyszínével, időpontjával, az előadók személyével kapcsolatban a változtatás jogát fenntartjuk. Érdeklődés hiányában maradhat el szeminárium, de ebben az esetben Önnek lehetősége van egy másik szeminárium kiválasztására. A jelentkezők képviselete természetesen lehetséges.


További információ:http://www.dashofer.hu/?fejezet=1&alfejezet=9&tartalom=6&product=SZ07T25