kapubanner for mobile

2007. szeptember 15. - 2007. szeptember 16.
Kommunikációs tréning

Helyszín: Hotel Mercure Budapest Metropol

Az emberek érintkezésének kiinduló pontja a kommunikáció. Bármihez is fogunk megkerülhetetlen tényező, melyet érdemes folyamatosan fejleszteni.

A tréning során a résztvevők elsajátítják: a különböző kommunikációs technikákkal miként teremtsenek könnyedén kapcsolatokat; hogyan tartsák kézben és irányítsák a beszélgetéseket, tárgyalásokat; hogyan érvényesítsék önmagukat, védjék meg álláspontjukat; milyen módon ismerhetik fel partnerük álláspontját - mielőtt az még elhangozna - pusztán a testbeszédből és hogyan előzhetik meg, vagy kezelhetik hatásosan a konfliktusokat.

Ezen kívül további számos módszert tanulmányozva könnyebbé válik számukra minden, ami kapcsolódik a kommunikációhoz.

A kommunikációs tréning két fő blokkra bontható:

1. tréningblokk:

A pozitív hozzáállás fontosságára hívja fel a figyelmet, egy másfajta szemléletmód elsajátítását ösztönzi. Nem csak a munkában, de a mindennapokban is remek segítséget nyújt. Az embernek elsősorban önmagát kell ismernie, szeretnie és erre építve kialakítania egy kiegyensúlyozott, stabil lelki állapotot.

2. tréningblokk:

A kommunikáció gyakorlati elemeivel ismerteti meg a résztvevőket. Elsajátítható a beszélgetés irányítása, a kérdezéstechnika, a tárgyalások verbális felépítése, valamint a nonverbális kommunikáció, mely elengedhetetlen feltétele a beszélgetéseknek

További információ:http://www.soliann.hu/index.php?operation=navigation&page=22&lang=hu