2007. szeptember 27. - 2007. szeptember 29.
Második Élelmiszeripari LEAN Menedzser Képzés
Helyszín: Budapest
Szervező: Sämling Kft., www.samling.hu
Az élelmiszeriparban dolgozó felső- és középvezetőknek (termelésszervezőknek, gazdasági igazgatóknak, termelésirányítóknak, művezetőknek, stb.).
Megszerezhető bizonyítvány
A résztvevők a Sämling Kft. által kibocsátott LEAN Alappillérek oklevelet kapnak.
(Lehetőség nyílik opcionálisan további két tréningnap felvételére, és ezáltal a Smallpeice (angliai partnercégünk: www.smallpeice.co.uk ) LEAN Essentials oklevelének megszerzésére is.)
Csoportlétszám
A képzés kiscsoportos, interaktív workshop formában, maximum 20 fő részvételével zajlik.
Módszertan
Az előadásokat gyakorlati feladatokkal ötvöztük, az ezekhez társuló esettanulmányok és csoportbeszélgetések pedig segítenek elmélyíteni a megszerzett tudást. A kurzus alatt kézhez kapott jegyzetek a későbbi munkák során módszertár-gyűjteményként is értékes forrásként szolgálhatnak.
Kihelyezett képzés esetén
A LEAN Menedzser-képzés összeköthető vállalaton belüli projektekkel. Ez esetben az adott projekten a résztvevők már a képzés keretein belül elkezdenek dolgozni. A Sämling LEAN szakemberei segítenek a cégeknek kiválasztani a megfelelő projektet és kialakítani azokat a pénzügyi módszereket, melyekkel az eredményesség lemérhető.
Eredmény:
A képzésen a résztvevők felkészülnek:
a LEAN Menedzsment bevezetéséhez szükséges stratégia kialakítására a saját vállalatukon belül
megfelelő teljesítmény-mérőszámok (KPI) átgondolására, amelyek valós visszajelzést adnak a fejlődés állapotáról
veszteségek kiküszöbölésére jól használható folyamat fejlesztési eszközök vállalaton belüli alkalmazására
Kaizen fejlesztési csoportok (be)vezetésére a saját vállalatuknál
egy hatékony folyamatos fejlesztési kultúra kialakítására és fenntartására
Jelentkezés módja és információ:
Jelentkezését leadhatja e-mailen, vagy telefonon keresztül.
- A képzéssel, valamint a jelentkezéssel kapcsolatos bővebb információért keresse
Juhász Reginát,
Tel: 1/212-4412, E-mail: [email protected]
- Szakmai jellegű kérdését felteheti
Andriska Pálnak,
Tel: 1/212-4412, Mobil: 20-213-0102, E-mail: [email protected]