kapubanner for mobile

2008. április 10.
Amit a multitól érdemes megtanulni, és amit nem.....

Helyszín: Hotel Classic***H-1118 Budapest, Zólyomi u. 6. Szervező: Luft Tamás, 0670/313-3347

Egy érdekes és hasznos tréning a magyar kis- és középvállalatok számára


Amit a multitól érdemes megtanulni, és amit nem...

  • 10 dolog , amit érdemes megtanulni - 10 dolog, amit nem érdemes megtanulni (vagy jobb elkerülni)

  • 10 tévhit eloszlatása - 10 javaslat a magyar vállalkozások megerősítésére


    Rövid leírása:

    A nagy multinacionális vállalatok sikerének titka nem csak méretükben és piaci erejükben,

    hanem nemzetközileg összegyűjtött tapasztalataikban, korszerű ismereteikben, alkalmazott módszereikben, sőt mentalitásukban is rejlik.


    "A kisvállalatok alkotják az európai gazdaság gerincét" - áll az EU által 2000-ben kiadott Kisvállalkozások Európai Chartájában. De sajnos nem Magyarországon - tehetjük hozzá azonnal.Miközben a kis- és középvállalkozások megerősítésének nemes szándéka hazánkban is lépten-nyomon megfigyelhető mind kormányzati, mind érdekképviseleti, sőt újabban a multinacionális cégek oldaláról is, a KKV szektor elméleti és gyakorlati képzése - az általános szakmai képzésen túl - jórészt csak a pályázati pénzekhez való hozzájutást, a hatékonyabb kintlévőség kezelést taglaló tanfolyamokban merül ki.

    Tréningük ezt a képzési kört szeretné kiszélesíteni, más dimenziókba hozni. A multinacionális cégek által működtetett olyan eljárások, megoldások, elvek, kategóriák, szemléletmódok tárházát próbálja a magyar kis- és középvállalkozásoknak jóindulatú információk keretében, interaktív módon átadni, melyek - meggyőződésünk és tapasztalataink szerint – hatékonyan alkalmazhatók vagy akár mindenképpen alkalmazandók.

    Az előadás-részt - mely a bonyolultnak tűnő teóriákat is közérthető megfogalmazásban, a "gyakorlatból a gyakorlatba" elvet követve mutatja be - számos élő példa valamint érdekes illusztráció színesíti.

    A tréningen a sikeres és fejlődő vállalkozást elősegítő multinacionális tapasztalatok megvitatása mellett szóba kerülnek a témával kapcsolatos tévhitek, buktatók és ellentmondások is.

    Kinek szól:

    Magyar tulajdonban lévő kis- és középvállalatok tulajdonosainak, igazgatóinak, felső és középvezetőinek, vállalati szaktanácsadóknak a gazdaság minden területén (termelés, kereskedelem, szolgáltatás, oktatás).

    Akitől a képzésről információt kérhet:

    Luft Tamás
    tanácsadó
    06-70-313-3347
    [email protected]