kapubanner for mobile

2008. április 14.
Eredményes kiválasztás - Megfelelő munkatársat a megfelelő pozícióba (3 nap)

Helyszín: Boutique Hotel Zara Budapest, Só u. 6. Szervező: Csordás Izabella, Tel.: 1 428 3897, [email protected]

A képzés célja, hogy a résztvevők megismerkedjenek a szakszerűen lefolytatott szakemberkeresésben és -kiválasztásban rejlő előnyökkel és megismerjék mindazon módszereket, amelyek segítségével a jövőben hatékonyabban és eredményesebben végezhetik a munkaerőkiválasztást.

A tréning alapvető célja a gyakorlati módszerek elsajátítása. Az elméleti ismeretek közvetítése csak olyan mértékben kap benne helyet, amennyiben az a napi gyakorlat során, közvetlenül hasznosítható.

Leírás

A képzéseinken részt vevők létszámát limitáljuk, hogy Önnek valóban lehetősége legyen kérdéseire szakértő választ kapni és a gyakorlati problémákra koncentrálni!
Lehetőséget biztosítunk arra is, hogy kérdéseit már a szeminárium előtt elküldje ([email protected]), így valóban a speciális, Önt vagy cégét érintő területekre fókuszálhatnak!

Kinek ajánljuk?

  • Mindazon vezetőknek, akiknek munkájuk során időről-időre új munkatársak felvételéről kell dönteniük
  • Szakemberkereséssel és -kiválasztással foglalkozó HR vezetőknek és munkatársaiknak

    Miért hasznos Önnek a tanfolyam elvégzése?

    A képzés során megismerheti a szakszerű és hatékony szakemberkeresés és -kiválasztás folyamatát. Áttekintést kap arról, hogy a folyamat során mely módszerek alkalmazásával takaríthat meg jelentős időt és pénzt. A képzés ereményeként a tudatosság szintjére emelhetők és módszerré fejleszthetők olyan kommunikációs technikák, amelyek korábban csak az ösztönösség szintjén, "megérzések" formájában kaptak szerepet a munkatársak kiválasztásában. A tudatosan alkalmazott kommunikációs és kiválasztási technikák segítségével növelhető a jelöltekről megszerzett információ mennyisége, ami jelentősen megkönnyíti a végső döntéshozatalt az alkalmazandó jelölttel kapcsolatban.

    További információ:

    http://www.dashofer.hu