kapubanner for mobile

2008. április 2. - 2008. április 3.
Állásbörze 2008. -ELTE

Helyszín: ELTE Kongresszusi Központ, 1117 Budapest, Pázmány Péter Sétány 1/A, Gömbaula Szervező: Eötvös Loránd Tudományegyetem Kontakt: ELTE Karrier- és Szolgáltató Központ, 1052 Budapest, Gerlóczy u. 11. Tel.: (1) 485-52-00/1357

Az Eötvös Loránd Tudományegyetemen idén második alkalommal rendezünk egyetemi szintű állásbörzést, hogy ismét kapcsolatot termtsünk a hallgatóink és a leendő munkaadók között.

Célunk

A munkáltatók számára a legegyszerűbb módon lehetővé tenni leendő munkatársaik kiválasztását az ELTE különböző karain informatikai, jogi, természettudományi, társadalomtudományi, bölcsész, tanító- és óvónőképző, pedagógiai és pszichológiai valamint gyógypedagógia tanulmányokból friss diplomát szerzett hallgatók közül.

A látogatók átfogó képet kapjanak a munkavállalási és elhelyezkedési perspektívákról, amellett, hogy a Börzén megjelenő cégek is hatékonyabban tudják ajánlataikat a célközönséggel megismertetni.

Kiket várunk?

A látogatók között elsősorban az ELTE hallgatóira számítunk, de a célcsoportba tartoznak más egyetemek hasonló képzésben részesülő hallgatói is.

Az állásbörze időpontja: 2008. április 2-3. (szerda-csütörtök) 10-17 óráig

Jelentkezési határidő cégek számára: 2008. február 29.

Fizetési határidő: a számla kézhezvételét követő 8. nap.

További információ: [email protected]