kapubanner for mobile

2008. április 9. - 2008. április 10.
Lean fórum - TERMELÉKENYSÉGI KONFERENCIA

Helyszín: Budapest, Európa Hotels és Congress Center

Szervező: Tóth Teodóra, 1/201-1235

Lean Fórum - Termelékenységi Konferencia

A „Lean Menedzsment” alkalmazása, valódi kitörési lehetőséget jelent a magyar vállalkozások számára.
A ”Lean Management” nem egyszerűen csak divat, hanem a TOYOTA legjobb gyakorlatain alapuló, számos vállalatnál már működő filozófia és rendszer, amely a mai kiélezett versenyben valódi versenyelőnyökhöz (rugalmas vevőkiszolgálás, gyorsabb átfutási idő, alacsonyabb készletköltségek, folyamatos veszteségcsökkentés, magasabb minőség) juttathatja az azt szisztematikusan alkalmazó vállalatokat.
A Kvalikon Kft-nek alapításától kezdve meghatározó célja a hatékony menedzsment módszerek és legjobb menedzsment gyakorlatok elterjesztése a hazai gyakorlatban.
Mindezekre tekintettel a Pannon Autóipari Klaszter, a Német–Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara - Képző Központ, az ISO Fórum és az ITDH közreműködésével megrendezzük az első
Lean Fórum – Termelékenységi Konferenciát. A két nap során nemzetközi és hazai előadók konkrét példákon keresztül mutatják be a Lean módszereket, és azok gyakorlati megvalósításának konkrét példáit és kérdéseit és lehetőség nyílik a Lean bevezetéssel kapcsolatos konstruktív szakmai párbeszédre.
Az Előadók között köszönhetjük: AUDI, GM, GE, BOS, ROTO, AUTOLIV, HAJDU, SAMLING, MITSUBA, SIEMENS, HERENDI, PANAC