kapubanner for mobile

2008. december 1.

IPMA Projekmanager - IPMA vizsga felkészítő

Helyszín: Budapest VI. kerület

Szervező: EUZERT Uniós Továbbképző Kft.

A képzés célja:

Manapság a legtöbb cégnél találkozhatunk projekten alapuló munkamenettel.

Ennek ellenére sok esetben nagy bizonytalanság övezi e területet, hiszen a hagyományos munkarendhez képest egészen más szemléletet kíván egy projekt megvalósítása.

Ehhez mérten képzésünk célja: a projektmenedzsment elvi alapjainak és gyakorlati módszereinek hatékony, azonnal alkalmazható bemutatása és megismertetése.

Ezáltal lehetővé téve projektek átgondolt tervezését, szervezését és megvalósítását, mely a siker záloga.

Tanfolyamunk során praktikus tanácsokkal látjuk el Önt, melyeket hatékonyan alkalmazhat a munka során. A gyakorlati információk segítségével könnyebben tud megbirkózni a projekt munka során előforduló nehézségekkel.

Négy napos képzésünkön különös hangsúlyt fektetünk a gyakran előforduló problémákra, tanfolyamunk végén pedig konzultációs lehetőséget biztosítunk, ahol felteheti kérdéseit. 

Kinek ajánljuk?

Frissen kinevezett projektvezetőknek, akik most ismerkednek a projektekkel, akiknek alapvető tudásra van szükségük a projekt jelentéséről, fogalmairól és technikáiról.

Azoknak a vezetőknek, akik a cégükön belül a projektek támogatását, szervezeti megvalósítását irányítják. Projektmunkatársaknak, akik szeretnének átfogó képet kapni a projektek működéséről, a projektvezetés alapvető kérdéseiről. Induló projektek esetében a leendő projekt-team tagjainak.

A tréning a projektmenedzsment kulcs-területeire vonatkozó intenzív bevezetést nyújt azon projektvezetőknek és projektmunkatársaknak, akik a standard projektmenedzsment módszerekre vonatkozóan szeretnék bővíteni tudásukat.


További információk