kapubanner for mobile

2008. február 11. - 2008. február 13.
Vállalati Belső Auditor ISO 9001:2000

Helyszín: Budapest, Jagello Business Hotel

Szervező: Major Dominika, 1/279-1047, [email protected]

A képzés célja:

A tanfolyam azokat a követelményeket és alapismereteket tárgyalja, amelyek szükségesek ahhoz, hogy a rendszerszemléletben gondolkodó vállalkozások szakemberei sikeresen igazolhassák a cégük működési és irányítási folyamatainak ISO 9001:2000-es szabvány szerinti megfelelőségét az ügyvezetés és a tulajdonosok irányába, valamint feltárják a potenciális hibák okait.

A résztvevők megismerik a belső audit folyamatát a tervezéstől kezdve az audit lebonyolításán keresztül, egészen a javító intézkedések felülvizsgálatáig. A képzés gyakorlott auditorok moderációjával, szituációs gyakorlatokkal nyújt segítséget az auditra történő felkészülésre, illetve az audit lebonyolításának elsajátítására az ISO 9001:2000 szabványkövetelmények alapján, és az auditorokra vonatkozó ISO 19011 követelményeknek megfelelően.

Akiknek ajánljuk:

Különböző szakirányok vezető pozícióban lévő szakemberei, technikusok, mérnökök, ügyintézők, üzemgazdászok, belső auditorok és vezetők, akik a vállalat minőségirányítási rendszerének belső auditját végzik.

Oktatási modulok

  • Az ISO 9001:2000 szabványkövetelmények és az követelmények auditja - esetpéldák
  • DIN ISO 19011 szabványkövetelmények
  • Az audittal kapcsolatos alapfogalmak
  • Folyamatorientált menedzsmentrendszer auditja
  • Az audit folyamatai az előkészítéstől a javító intézkedések felügyeletéig
  • Auditok a gyakorlatban szituációs játékok