"Vándorló Magyarok" Mennyire nehéz munkaerőt találni és megtartani Magyarországon? jelentése. Mit jelent a(z) 2008. február 19.
"Vándorló Magyarok" Mennyire nehéz munkaerőt találni és megtartani Magyarországon?? - HR-SZÓTÁR"> "Vándorló Magyarok" Mennyire nehéz munkaerőt találni és megtartani Magyarországon? jelentése, mit jelent 2008. február 19.
"Vándorló Magyarok" Mennyire nehéz munkaerőt találni és megtartani Magyarországon?, Helyszín:,Fővárosi,Gázművek..."> "Vándorló Magyarok" Mennyire nehéz munkaerőt találni és megtartani Magyarországon? jelentése. Mit jelent a(z) 2008. február 19.
"Vándorló Magyarok" Mennyire nehéz munkaerőt találni és megtartani Magyarországon?? - HR-SZÓTÁR"/>
kapubanner for mobile

2008. február 19.
"Vándorló Magyarok" Mennyire nehéz munkaerőt találni és megtartani Magyarországon?

Helyszín: Fővárosi Gázművek Konferenciaközpont, 1062 Budapest Andrássy út 64.

Szervező: Contrast Management-Consulting Kft., [email protected]

A mai kiélezett versenyhelyzetben talán az egyik legégetőbb feladat a megfelelő munkaerő megtalálása, megtartása és továbbképzése. De hogyan lehet mindezt egyszerre biztosítani? Hogyan lehet a munkaerő vándorlást minimalizálni? Mindez hogyan oldható meg a fővárosban és vidéken? Milyen megoldásokat alkalmaznak a nagy munkaerő létszámot foglalkoztató magyarországi Shared Service Centerek?

A szeminárium célja, hogy megpróbáljon az előbb említett kérdésekre választ adni, továbbá alkalmat biztosítson az előadók által vázolt tapasztalatok és lehetőségek megbeszélésére valamint, hogy átfogó képet adjon az új Trendekről a munkaerő megtartás területén.

Előadóink között szerepelnek multinacionális nagyvállalatok, Shared Service Centerek jelenlegi és korábbi HR Menedzserei, valamint oktatási cégek vezetői.

További információkat a rendezvénnyel kapcsolatosan és a részletes programot megtalálja a http://www.contrast-consulting.com/hu/index.htm weboldalon.
Esetlegesen felmerülő kérdéseivel kapcsolatosan készséggel állunk a rendelkezésére a 06-1-225-21-68 telefonszámon.