kapubanner for mobile

2008. február 21. - 2008. február 22.
Könyvviteli szolgáltatást végzők (mérlegképes könyvelők) kötelező továbbképzése 2007

Helyszín: Budapest, Best Western (korábbi Grand) Hotel Hungária 1074 Budapest, Rákóczi út 90. Szervező: Sutka Balázs, [email protected] 1 / 212-4412

A Sämling Gazdasági Továbbképző Kft. 2003-óta szervez könyvviteli szolgáltatást végzők (mérlegképes könyvelők) részére kötelező továbbképzéseket.

A 2007-es évi képzésre 2008. március 31-ig van lehetőség!

Hogy miért a Sämling?

Mert:
  • kedvező áraink tartalmazzák a tankönyvet, valamint minden kedves résztvevőt vendégül látunk reggeli süteményre, üdítőre, kávéra és teára.
  • oktatóink a kiváló szakmai felkészültséggel, gyakorlati tapasztalattal és oktatói rutinnal rendelkező elismert adójogi, pénzügyi és számviteli szakértők, adótanácsadók és okleveles könyvvizsgálók.
  • a 20 órás továbbképzés díja szakképzési hozzájárulás terhére elszámolható, amihez teljes dokumentációt és tanácsadást biztosítunk.
  • 10 % engedmény a korábbi hallgatóinknak, valamint a Főkönyvelő klubtag és TB klubtag cégek munkatársainak.
  • 8 % regisztrációs kedvezményt biztosítunk a Sämling honlapján történő regisztrációs lap kitöltésére esetén. A kedvezmények nem összevonhatóak, minden esetben a magasabb kedvezményt vesszük figyelembe.
  • a Sämling Kft. a vállalti ügyfelek helyett megfizeti a képzésen nyújtott büfé és ebéd közterheit! Ez Önnek akár 5000Ft. megtakarítást is jelenthet.
  • képzéseinket igényes és jól megközelíthető **** szálloda konferenciatermében tartjuk.

    Válassza az Önnek legmegfelelőbb időpontot és módozatot!

    Kínálatunk:

  • 19.900Ft / fő. Az ár tartalmazza a tankönyvet, valamint minden kedves résztvevőt vendégül látunk reggeli süteményre, üdítőre, kávéra és teára.
  • 25 900Ft / fő. Magánszemélyeknek svédasztalos ebéddel, üdítővel és kávéval. Továbbá az ár tartalmazza a tankönyvet, valamint minden kedves résztvevőt vendégül látunk reggeli süteményre, üdítőre, kávéra és teára.
  • 29 900Ft / fő. Vállalati ügyfeleknek svédasztalos ebéddel, üdítővel és kávéval.

    Továbbá az ár tartalmazza a tankönyvet, valamint minden kedves résztvevőt vendégül látunk reggeli süteményre, üdítőre, kávéra és teára. A Sämling Gazdasági
    Továbbképző Kft a vállalati ügyfelek részére megfizeti és teljes körűen nyilvántartja az étkezések közterheit.

    Időpontok a 2007-es továbbképzési évre vonatkozóan:
    2008. március 13-14. csütörtök, péntek
    2008. március 27-28. csütörtök, péntek

    További információk a honlapunkon: www.samling.hu