kapubanner for mobile

2008. január 28. - 2008. január 29.

Asszertív kommunikáció

Helyszín: A tréning az Accor-Pannonia Hotels szállodájában kerül megrendezésre. A tréning pontos helyszínéről a tréninget megelőző 7 napon belül tájékoztatjuk résztvevőinket

Részvételi díj: 173 000 Ft + 20% Áfa/fő

A tréning részvételi díja tartalmazza a tréningek írásos anyagát, az ebéd és a frissítők árát, illetve blended képzés esetén a 28 napos rendszerhasználati díjat. Az étkezési költséget a számlán külön soron tüntetjük fel.
Asszertív kommunikáció referenciák

A jelentkezési lap megküldésével a Résztvevő elfogadja a Cegos tréningajánlatát, és kötelezettséget vállal arra, hogy a tréning díjat a megjelölt határidőre kifizeti, és ennek alapján részt vesz a képzésen. A Cegos a részvételről szóló értesítéshez mellékeli a részvételi díjról szóló számlát. A tréningen való részvétel feltétele a részvételi díj kifizetésének igazolása. Amennyiben a Résztvevő részvételét a tanfolyam ezdete előtti 6 napot megelőző időszakban mondja le, a részvételi díj 50%-át, amennyiben a tanfolyam kezdete előtti 6 napon belüli időszakban mondja le, a részvételi díj 100%-át köteles kötbér címén megfizetni.

A tréning költségeinek egy részét a szakképzési hozzájárulás terhére kívánjuk elszámolni. Kérjük a szükséges dokumentumok elkészítését.

További információ:http://www.cegos.hu/treningek/treninglista/htmls/374