kapubanner for mobile

2008. január 30.
TESK - HR CAFE

Helyszín: Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, Informatika épület, XI. Magyar tudósok krt. 2. földszint B 017 sz.(lágymányosi campus területen)

Assessment-development center - Az értékelő-fejlesztő központ

A kiválasztás Magyarországon legnépszerűbb és általánosan használt módszere, az interjú a vizsgálatok szerint eléggé gyenge előrejelző:

durva kerekítéssel tízből egy-két jelöltről képes megmondani, sikeres lesz-e a jelentkező a munkahelyen.
Azonban ha egy új dolgozót akarunk felvenni, szeretnénk tudni, hogy a dolgozó be fog-e válni az adott munkakörben, sikeres lesz-e, tudatosan vagy öntudatlanul ez a kérdés lebeg a szemünk előtt. Ebben lehet segítségünkre egy profin megszervezett assessment center.

Előadó:

  • Horváth András
  • AC szakértő
  • Remedios Kft.

    Országos HR Benchmark Felmérés 2007

    A DGS GLOBAL RESEARCH 2007-ben második alkalommal folytatta le az Országos HR Benchmark Felmérést, 271 szervezet részvételével, melyek összesen 308.855 főt foglalkoztattak. A felmérés kutatási összefoglalója alapján kerülnek bemutatásra a legfrissebb országos adatok és főbb konklúziók.
    A felmérés alapján készült tanulmány, illetve annak bármilyen specifikációja megrendelhető, illetve megvásárolható, melyből a HR Cafe vendégei 15% kedvezményben részesülnek.

    Előadó:

  • Dara Péter
  • ügyvezető igazgató
  • DGS GLOBAL RESEARCH

    Személyes tanácsadás

    Mi lenne ha:

    Ha a tökéletes munkaerő egyszer csak ott állna az ajtóban
    Az összes adminisztráció a dolgozóival kapcsolatban egy áfás számla lenne
    Ha csak egy hétre lenne szükség a munkatársra addig lenne ott teljes erőbedobással. Tudjon meg többet a munkaerő-kölcsönzés előnyeiről az ESTET Hungária Kft. szakértőitől!

    Toborzási tanácsadó

    A TESK éves szinten nagyjából ezer állásinterjút folytat le, amelyet megelőzően minden jelentkező részt vesz egy felmérésben, amely során a jelöltek tájékozódási, álláskeresési szokásait igyekszünk feltérképezni.
    Így nagy megbízhatósággal előre jelezhető, hogy az adott terület szakemberei megszerzésére milyen módszer, milyen eszközökkel végzett toborzás a legcélravezetőbb.

    Küldje el adatait (név, cím, telefon, cégnév,) az [email protected] címre 2008. január 25-ig! További információkért keresse Nagy Orsolyát a
    06-30/439-6783-as vagy a 06-1/279-07-07-es telefonszámon!

    További információ:http: //www.tesk.hu