kapubanner for mobile

2008. június 24.
Munkáltatói Fórum

Helyszín: Fortuna szálloda- és étteremhajón (Bp. XIII. Szent István Park, alsó rakpart) Szervező: Salva Vita Alapítvány Szervező elérhetőségei: 1073 Budapest, Erzsébet körút 13. Tel.: (06-1) 323-1256, 323-1257

A Salva Vita Alapítvány ez úton szeretné a fogyatékos emberek foglalkoztatása iránt érdeklődő munkáltatókat meghívni Munkáltatói Fóruma következő rendezvényére 2008. június 24-én 10.00 órai kezdettel, amely a Fortuna szálloda- és étteremhajón (Bp. XIII. Szent István Park, alsó rakpart) kerül megrendezésre!

A regisztráció:

9.30 és 10.00 között zajlik, a program 10.00-től 12.00-ig tart. A Fórumot követően a résztvevőket ízletes ebéd várja.


Akiket várunk:

A találkozóra elsősorban nagyvállalatok HR, kommunikációs és CSR vezetőit, szakértőit várják, és az országos szintű média képviselői is jelen lesznek. A rendezvényen való részvétel ingyenes.

A Fórumon bemutatják azt a hazai kezdeményezést, amely még a legnagyobb európai adományozási konferencia érdeklődését is felkeltette. A TESCO Globál Áruházak Zrt. társadalmi felelősségvállalása jegyében indította "Az Év Támogatottja" programját, amelynek 2007-ben a Salva Vita Alapítvány lett a kedvezményezettje. Az idei évben a Procter & Gamble is csatlakozott a kezdeményezéshez. A fórumon a Tesco és a Procter & Gamble képviselői ismertetik CSR gyakorlatukat és "Az Év Támogatottja" programot. A Salva Vita Alapítvány beszámol a program támogatásával megvalósult országos projektről, amelynek keretében értelmi sérült emberek készülhettek fel az integrált munkavállalásra. A programban résztvevő munkáltatók megosztják tapasztalataikat a résztvevőkkel, valamint lehetőség nyílik a témával kapcsolatos eszmecserére is. A találkozó végére - a KÁVA Kulturális Műhely színész-drámapedagógusainak segítségével - meglepetést tartogatnak a szervezők, hogy az értelmi sérült embereket új oldalukról ismerhessék meg az érdeklődők.

A rendezvényre Csányi Zsuzsannánál, a Salva Vita Alapítvány munkáltatói programvezetőjénél jelentkezhet a [email protected] e-mail címen.