kapubanner for mobile

2008. november 28. - 2009. május 16.

Vezetői karrier program

Helyszín: Sämling Kft oktatóterme: 1124 Budapest, Németvölgyi út 64. Szervező: Sämling Kft. Pratte Mónika, 1/212-44-12

A kompetencia az attitűd, a tudás, a képesség integrálása az alkalmazásba.

Időpont: 2008. november 28. - 2009. május 16. között havonta egy péntek-szombati alkalom

Képzésben részvevő trénereink:

Ecsédi István, Márton Mónika, Pintér Kata, Münnich Iván, Andriska Pál, Almási Gábor

A Sämling Kft. a növekvő igények alapján kifejlesztette a vezetői karrier programját. A képzéssorozat és az azt követő személyes fejlesztési munka felöleli mindazon vezetői kompetenciákat, amelyek elengedhetetlenek a hatékony munkavégzéshez.

A program szerves részét képezheti a vállalat motivációs rendszerének azáltal, hogy elősegíti a tehetséges vezetők vagy vezetőjelöltek megtartását. A program elvégzése továbbá mérföldkő lehet a vezetői tudás és készségek fejlesztésében, hiszen az itt megszerzett tudás jelentős mértékben megnöveli a résztvevők karrierlehetőségeit a vállalatnál.

A képzés értékét emeli és hangsúlyozza a végén a Sämling oklevele, valamint a képzés helyszíne, amely sokféle rekreációs és csapatépítési lehetőséget kínál.

A képzés célja:

A korszerű vezetési szemlélet kialakítása, az üzleti gondolkodásmód fejlesztése. A képzés során a fiatal vezetők vagy vezetői pozícióra készülők széles tárházát ismerik meg a modern vezetéselméleti ismereteknek, és több szinten is fejlesztik vezetői készségeiket

Módszertan:

A képzés során a személyes készségek fejlesztésével, új megoldási módok és technikák elsajátításával és gyakorlásával dolgozunk. Szimulációs és szerepjátékokban nyílik lehetőség a kísérletezésre és az új készségek megerősítésére. Videofilmek vetítésével, valamint a csoportos videofelvételek elemzésével fejlesztjük a résztvevők ismereteit és képességeit, mélyítjük tudásukat.

A résztvevők saját élmény szinten helyzetgyakorlatok, nemzetközileg kifejlesztett tesztek és esettanulmányok segítségével fejleszthetik képességeiket. A tréningen szerzett ismereteiket azonnal gyakorlatba áttéve kipróbálhatják, hogy mely technikák felelnek meg leginkább személyiségüknek és eddigi tapasztalataiknak.

Mérés:

A fejlődés mértékének követése érdekében a résztvevők készségeit a képzés tematikájára kifejlesztett vezetésértékelési kérdőív segítségével mérjük, mely alapján személyes profil készül. Ennek figyelembe vételével a résztvevők számára személyes fejlődési tervet készítünk.

A képzés díja:

520 000,-Ft (mely tartalmazza a tananyagot, képzési segédeszközöket, büfét és szendvicsebédet a képzési napokon, és a bentlakásos tréning költségeit)

A képzés díja a szakképzési hozzájárulás terhére elszámolható.
Képzésünk ÁFA-mentes, a Felnőttképzési Akkreditációs Testület PL - 0773 lajstromszámon akkreditálta.

A részletes képzési programot, a tervezett órarendet, valamint minden egyéb információt
a képzés szervezőjétől, Pratte Mónikától kérhet
[email protected] , tel: 212-44-12, mobil: 06-20/986-5414


HR Club jeligével jelentkezőknek 10% KEDVEZMÉNY 2008.okt. 31-ig történő jelentkezés esetén!