kapubanner for mobile

2008. november 6. - 2008. november 7.
KIÁLLÍTÁSOK, VÁSÁROK ALFÁJA ÉS OMEGÁJA - TRÉNING

Helyszín: HUNGEST Hotel Griff *** 1113 Budapest, Bartók Béla út 152.

Szervező: EU-TRÉNING és Rendezvényszervező Iroda, [email protected], 06-30/230-8971

Cégünket egy színvonalas kiállításon, vagy vásáron bemutatni kiváló üzleti lehetőség. Befektetett energiáink azonban csak akkor térülnek meg igazán, ha egy minden szempontból felkészült csapat áll standunk mögött. Sok esetben a szervezés, az előkészítés is komoly kihívásokat rejt magában, ezen felül pedig egy speciális, környezetben kell kiválasztani, megismerni, majd megnyerni az új partnereket a kiállításokon, vásárokon résztvevőknek. Itt már valóban csak rövid időnk marad arra, hogy a lehető legjobb benyomást keltve megragadjuk leendő megrendelőnk figyelmét, majd meggyőzzük szolgáltatásunk, illetve termékünk értékeiről. Természetesen azt jól tudjuk, hogy a megfelelő előkészítés és szakmai tudás mellett is, csak az értékesítés fortélyaival is kellőképpen felvértezett munkatársak képesek a megfelelő bevételt biztosító üzletek megkötésére.

A tréning segítséget nyújt abban, hogy kiállítása igazán hatékonnyá váljon kezdve a tervezéstől egészen a rendezvényen történő értékesítésig, illetve az utómunkálatokig.


A program két állandó és egy választható részből áll.
1. Speciális értékesítés vásárokon, kiállításokon. 1 nap
2. A vásárokon, kiállításokon való részvétel a tervezéstől a lebonyolításig. fél nap
3. (Ingyenes, választható programrész) Formák és színek szerepe a vásárokon, kiállításokon (a Feng shui szerint). fél nap

A program


Kiknek ajánljuk?
Mindazoknak a cégeknek, akik vásárokon, kiállításokon, termékbemutatókon szeretnék cégüket maximális felkészültséggel képviselni. Továbbá azoknak, akik tudják, hogy leendőbeli partnereik megnyeréséhez és a kívánt üzletek, realizálásához termékük vagy szolgáltatásuk ismerete mellett az értékesítési, kommunikációs eszköztár megfelelő használata is kiemelkedően fontos.

Az oktatás díja:
72.000 Ft+Áfa /2nap
Amely tartalmazza: a teljes képzés, valamint a segédletek árát, továbbá a büfé költséget.

Bővebb információ:
www.eu-trening.hu