kapubanner for mobile

2008. október 16.
Hewitt HeRbarium - A Munkahelyi Egészség Fóruma

Helyszín: Budapest, Széchenyi Fürdő Kultúrterem Szervező: Hewitt

  • Szeretné dolgozói elkötelezettségét és hatékonyságát egyénre szabott egészségügyi szolgáltatásokkal növelni?

  • Tudja, hogy mikor és kihez kell fordulnia munkatársai egészségi, megelőzési, és jóléti juttatásai miatt?

  • Kíváncsi rá, milyen munkahelyi egészségvédelmi kezdeményezések, praktikák váltak be más vállalatoknál?

    HR-esként illetve felsővezetőként nagy felelőssége van cége üzleti stratégiájának megvalósításában, melyben kihívást jelenthet az egészséges munkahely feltételeinek megteremtése, illetve a dolgozók egészségének fenntartása a hatékony és professzionális munkavégzéshez. Örömmel hívjuk meg a 2008. október 16-án megrendezésre kerülő Hewitt HeRbárium - A Munkahelyi Egészség Fóruma című rendezvényünkre.

    A Hewittnál a munkáltatói egészségügyi gondoskodás fontosságát felismerve indítottuk útjára egészségügyi kezdeményezésünket. Országos szintű felmérést végeztünk a munkáltatók körében, melynek tapasztalatait egy szakmai rendezvény keretein belül szeretnénk megosztani Önnel!

    Célunk, hogy felhívjuk a figyelmet az egészségtudatos munkahelyi viselkedés megteremtésének fontosságára, melynek elhanyagolása csökkenő teljesítményhez vezethet, ami gátolhatja akár az üzleti stratégia megvalósulását is.

    A Hewitt HeRbárium Fórumon megismertetjük Önökkel a felmérésünk konklúzióit, a magyarországi munkáltatói tendenciákat, valamint a Hewitt által kínált munkahelyi egészségügy menedzsment megoldásokat. Mindezek mellett ügyfeleink színvonalas tájékoztatására a munkahelyi egészségügy témájához kapcsolódó szolgáltatókat, szolgáltatásokat is bemutatjuk. Lehetőséget biztosítunk szakmai eszmecserékre, partneri kapcsolatfelvételre a meghívott munkáltatók képviselői és a munkavállalói egészségvédelem ügyében elkötelezett tanácsadók és szolgáltatók között.

    Időpont: 2008. október 16. 9 óra

    Kérjük, tartsa fenn az időpontot a részvételre és küldjön nekünk egy e-mailt az [email protected] címre, hogy biztosíthassuk az Ön helyét a rendezvényen! Legyen vendégünk, hogy közösen alakíthassuk vállalatuknál a munkahelyi egészségügy jövőjét!

    További információ:

    http://www.hewittassociates.com