kapubanner for mobile

2008. október 24. - 2008. október 25.

ÚJ!!! A kiemelkedően eredményes kamaszok 7 szokása - az agresszió, mint esély

Helyszín: 1124 Budapest., Németvölgyi út 64. a Sämling Kft. oktatóterme Szervező: Sämling , 1/202 04 48

Az elfordulás nem megoldás:

Napjaink civilizált társadalmaiban egyre többször szembesülünk a nyílt vagy burkolt agresszióval, bár legtöbbünk arra törekszik, hogy semmi dolgunk ne legyen vele.

Nap mint nap hallunk erőszakos konfliktusokról, a híradásokban háborúkról, erőszakról. Még a témát elutasítók számára is világos, hogy az elfordulás nem megoldás.

Az agresszió bizonyos szempontból mindig aktuális, nem szabadulhatunk tőle. A legtöbben sajnálkoznak emiatt, ők félreismerik az agresszió ősi ösztön jellegét.

A modern ipari társadalmak hallgatólagos megegyezése szerint az agresszió csakis gonosz vagy rossz lehet. Ugyanakkor első pillantásra látszik, hogy nincs, ami jobban uralná az életet. A katonai beavatkozással megoldott nemzetközi konfliktuson túl, a békében élő országokban is folyamatosan kisebb harcok és összecsapások zajlanak, gondoljunk a gazdaság piaci harcaira, vagy a számtalan bírósági ügyre.

Az érzelmek kezelése:

A tréning arra törekszik, hogy megismertesse a résztvevő tinédzserekkel az agresszió valódi természetét.

Olyan gondolkodásmódot, az érzelmek kezelésének stratégiáit és viselkedési eljárásokat segít megtanulni, amelyek alkalmazásával bárki képes lehet a frusztráló vagy küzdelmet igénylő helyzetekben konstruktív irányba fordítani energiáit, hogy ezáltal olyan módon érhesse el személyes céljait, amellyel mások testi/lelki épségét nem veszélyezteti.

Milyen egy kamaszoknak szóló tréning?

Gyakorlott trénereink a FranklinCovey akkreditációjával rendelkező szakemberek:
Dr. Jakab Julianna - pszichológus, közgazdász, tréner.
Szamosi Eszter - gyakorló gyermekpszichológus, tréner.

Szituációs játékokkal segítjük elő az alternatív viselkedési és gondolkodási lehetőségek kialakulását.

A résztvevő fiatalok a kamaszok számára is könnyen érthető, gazdagon illusztrált, sok rávezető feladatot tartalmazó résztvevői kézikönyvet kapnak, melynek segítségével a tréninget követően is biztosított a tanulási folyamat

A tréningen a tanultak elsajátítását speciális, FranklinCovey oktatófilmekkel segítjük elő.

"Élete irányának megváltoztatásában rejlő erő segítségével nemcsak alaposabb önismeretre tehet szert, hanem megváltoztathatja jövőjét, valamint erőteljesebb hatással lehet környezetére."

/Steven R. Covey/

Oktatók:

Dr. Jakab Julianna, Szamosi Eszter

Akitől a képzésről információt kérhet:

Varga Edina
Mobil: 06 1 202 04 48
Tel.: +36 20 213 07 37
E-mail: [email protected]

http://www.franklincovey.hu/kepzesek