kapubanner for mobile

2009. április 1. - 2009. április 2.
KarrierExpo 2009

Helyszín: Budapest Szervező: Karrier Iroda - Budapesti Corvinus Egyetem

A Budapesti Corvinus Egyetem tisztelettel meghívja Önt 2009. tavaszi állásbörzéjére. A KarrierExpo országos integrált állásbörze diplomázóknak, friss- és fiatal diplomásoknak.
A KarrierExpo-t 2009. április 1-2-án tartjuk, és mint ahogy azt már a szervezőktől megszokhatta, számos újdonsággal várjuk a munkáltatókat, oktatási-képzési szervezeteket, karriertervezési szolgáltatókat, tanácsadókat, egyéb kiállítókat, hirdetőket.
Idén is, mint az elmúlt 8 évben mindig, meghívjuk az összes hazai felsőoktatási intézmény hallgatóját és diplomásait, és arra számítunk, hogy több mint 40 felsőoktatási intézmény 10-12000 álláskeresője vesz részt 2 napos rendezvényünkön.

Árainkat idén nem emeljük, és amellett, hogy ismét kidolgoztunk néhány újabb "személyre szabott"megjelenési/hirdetési lehetőséget, olyan értéknövelt szolgáltatásokat is bevezettünk, amelyek segítségével idén még több és színvonalasabb szolgáltatásban lesz részük - változatlan részvételi díj mellett.

Ebben az évben végeznek először azok a "Bolognai" rendszerű egyetemisták, akiknek kötelező féléves szakmai gyakorlaton kell részt venniük Bachelor (alap) képzésük alatt. Állásbörzénken speciális kötelező szakmai gyakorlat szemlét, kiállítást rendezünk be Trambulin címmel, ahol kizárólag szakmai gyakorlati ajánlatok szerepelnek majd. Ezen kívül kiadjuk a Cégkatalógus melletti új nyomtatott publikációnkat is: "Trambulin - szakmai gyakorlatok itthon és külföldön2 címmel. Standdal megjelenő kiállítóink számára a Trambulin helyszíni és kiadványos megjelenését is térítésmentesen biztosítjuk.

Régóta ismert, hogy a KarrierExpo állásbörze kiállítóinak egyik fontos célja a kapcsolatépítés, nemcsak az álláskeresőkkel, hanem a többi kiállítóval, legyen az üzletfél, vagy versenytárs. "Networking Reggeli" című rendezvényünkre az állásbörze második napján (2009. április 2. csütörtök) várjuk Önt és munkatársait 8.00-tól 10.00-ig, a rendezvény nyitásáig. Egy könnyű reggeli mellett beszélgethetnek kollégáikkal, rég nem látott ismerőseikkel és köthetnek új ismeretséget szakmabeliekkel, egyúttal felkészülhetnek az álláskeresők második napi ostromára. A reggelire meghívjuk egyetemünk vezetőit és vezető oktatóit is, így első kézből kaphatnak információt a Budapesti Corvinus Egyetem Master és Bachelor szakjairól, az egyetemi kutatásokról, együttműködési lehetőségekről.

Partnereink visszajelzései nyomán az eddiginél lényegesen egyszerűbbé és gyorsabbá, felhasználóbaráttá tettük a rendezvényre való jelentkezést: a levelünk végén található linkek alatt megtalál minden olyan információt, amely fontos lehet Önnek.

A KarrierExpo több mint állásbörze. Akár az azonnali munkaerő-utánpótlás, akár a hosszú távú munkaadói márkanév építés vagy éppen új szolgáltatásuk, termékük piaci bevezetése a célja, egészen bizonyos, hogy visszautasíthatatlan ajánlatot tudunk Önnek tenni.
Ha mégis van olyan opció, amit szeretne megvalósítani, ám nem lát mellékelt kínálatunkban, keressen meg bennünket ötletével, és kollégáinkkal megtaláljuk az optimális megoldást Önök számára.

A 2009. április 1-2-i személyes találkozónkig is üdvözlettel:

Andrási Monika
igazgató
Karrier Iroda
Budapesti Corvinus Egyetem

További információ:

www.karrierexpo.hu