kapubanner for mobile

2009. április 21. - 2009. május 5.

Nemzetközi Lean menedzser képzés (április-május)

Helyszín: Budapest Szervező: Juhász Regina, 06 1 438-0594

Alapvető célunk, hogy a kihívásokkal teli időkben minél több vezető megismerhesse a veszteség-kiküszöbölő eljárásokat, a kis hatásfokú folyamatok szisztematikus megváltoztatásának módszereit, a szervezet hatékonyságát hosszútávon javító eszközöket.

Anglia egyik vezető Lean tréning cégének, a Smallpeice Enterprises Ltd. tananyagára épülő Nemzetközi Lean menedzser képzésünk díját ezért 280 000 Ft-ról, 168 000 Ft-ra csökkentettük.

A Lean menedzsment filozófiáját átadó intenzív tanfolyam azokra a kulcsfontosságú eszközökre koncentrál, amelyek nélkülözhetetlenek egy felső- vagy közép-vezető eszköztárából.

A képzésben átadott szemlélet lehetővé teszi, hogy a résztvevőkből vállalatuk egy olyan fejlesztési csoportot alakítson ki, amely képes a szervezet teljesítményét tovább javítani, hosszú távon fejleszteni.

A termelés/szolgáltatás során felmerülő veszteségek rendszerezett kiküszöbölése és a kis hatásfokú folyamatok szisztematikus megváltoztatása komoly mértékű nyereségnövekedést eredményez.

Az Európai Lean Egyesület támogatása továbbá lehetővé teszi, hogy minden résztvevő számára ingyenesen biztosítsunk Lean alapok tananyagot; a későbbi felhasználást megkönnyítendő CD-n, ppt formátumban. Szeretnénk, ha a képzés minél jobban megfelelne a résztvevők igényeinek, ezért a regisztrációt követően felvesszük a kapcsolatot a jelentkezőkkel, hogy megtudjuk, cégük mely szektorban működik (szolgáltató szektor, bankszektor, termelés...)

Bizonyítvány:

Magyar nyelvű Nemzetközi Lean menedzser tanúsítvány, valamint a Smallpeice Enterprises Ltd. angol nyelvű oklevele.

Az angol nyelvű oklevél kiadásának feltétele a részvételi díj befizetése.

Tematika:

1.) LEAN alapok április 21-22.
2.) TPM április 28.
3.) Gyártószigetek kialakítása április 29.
4.) VSM május 5.

Részvételi díj:

168 000 Ft + 20% ÁfaKedvezmények:
A képzés a szakképzési hozzájárulás terhére elszámolható!

Kompetencia, eredmény:

A képzés célja, hogy a résztvevők képesek legyenek a vállalati folyamatok mérésére; a veszteség-kiküszöbölésre és a folyamatos fejlesztésre; egy tiszta és rendezett termelés alapjainak megteremtésére; egy rendezett, folyamatosan fejlődő gyártási eljárás bevezetésére.

Információ:

[email protected]
Telefon: 06 1 438-0594