kapubanner for mobile

2009. április 8. - 2009. április 15.

Lean fórum - Veszteségcsökkentési konferencia

Helyszín: Hotel Griff, Budapest Szervező: Kvalikon Kft., (061) 201 12 35;

A gazdasági válság nehéz helyzetbe hozta a termelő és szolgáltató cégeket. Az idei év sok vállalkozás életében mérföldkő. A magyar üzleti szférát sújtó pénzhiány és fizetési nehézségek mellett új kihívásokkal kell megküzdeniük a hazai cégeknek.

Mindenki a kiutat keresi, megoldást a talpon maradáshoz! A Lean Management költségcsökkentő és hatékonyságfejlesztő módszerei valódi kitörési lehetőséget jelentenek a vállalkozások számára.

A Kvalikon Kft-nek alapításától kezdve meghatározó célja a hatékony menedzsment módszerek és legjobb menedzsment gyakorlatok elterjesztése a Magyarországon. Mindezekre tekintettel a Joint Venture Szövetség, a Pannon Autóipari Klaszter, a Német–Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara, az ISO Fórum, MAJOSZ és az ITDH közreműködésével megrendezzük 2009. évi Lean Fórum - Veszteségcsökkentési Konferenciát.

A konferencián közösen keressük a megoldásokat a jelenlegi gazdasági helyzet kezelésére. Jöjjön el és ismerje meg, hogy világ vezetői vállalatai, hogyan használják a „Lean” filozófiát és módszereket vállalatuk versenyképességének és hatékonyságának javítására.

További információ:

www.kvalikon.hu