kapubanner for mobile

2009. február 6.
Business Coach Akadémia - Delegálás fejlesztése coachinggal

Helyszín: Budapest Belváros Szervező: Business Coach Akadémia

A workshop célja:

A minőségorientált szervezet egyik legfőbb jellemzője a munkatársak fejlődése iránt vállalt elkötelezettség. Ez részben a feladatok leosztásával - delegálásával - történik, részben a jól képzett munkatársak egyre nagyobb kihívások elé állításával.

A delegálás akkor sikeres, ha az eredményorientált. A figyelem középpontjában az elvárt eredmény kell legyen, nem az elvégzendő feladat. A delegálás - az időgazdálkodással és a személyes fejlesztéssel kéz a kézben - a coach beszélgetések egyik gyakori témája. Jelentős hatékonyság növekedés érhető el vele. Így a delegálás ismerete elkerülhetetlen a jól működő coach számára.

A workshop célja a coach felkészítése, a hatékony delegálás miértjének és hogyanjának megismerése. Gyakorlati tippek, tesztek, esettanulmányok, szituációs játékok segítik az elmélet begyakorlását, így a workshop végeztével a coach azonnal alkalmazni lesz képes tudását, hogy hatékonyan támogathassa ügyfelét a delegálási képességei fejlesztésében.

Kiknek ajánljuk?

Mindazon kezdő és haladó coachoknak, akik akár van saját vezetői tapasztalatuk, akár csak a másik oldalról ismerik a helyzetet, de a vezetői készségeik e fontos területén további fejlődésre nyitottak, hogy ügyfeleiket segíthessék.

Tematika:

  • Miért delegáljunk, és miért nem delegálunk
  • Miként delegáljunk
  • Hogyan tarthatjuk felelősségben a munkatársunkat
  • Gyakori hibák a delegálásnál
  • Delegálás és munkahelyi stressz
  • Delegálás és a coach munka: esettanulmányok, eszközök, tesztek

    Előadó: Kurucz Balázs - business coach és tréner

    A workshop időpontja: 2009.02.06 9:00-13:00

    További információ:

    E-mail: [email protected]

    www.businesscoach.hu