kapubanner for mobile

2009. január 28.

Minősített pályázatíró-és pályázati szakértő képzés

Helyszín: Budapest VI. kerület Szervező: EUZERT Uniós Továbbképző Kft.

A képzés célja:

A kormány elfogadta az Új Magyarország Fejlesztési Terv (ÚMFT) tizenöt operatív programját, melyek keretében uniós támogatással 7000 milliárd forintot fordíthatunk az elkövetkező 7 évben Magyarország fejlesztésére.

Ezek a programok ágazati és regionális szinten fogalmazzák meg, hogy mire és milyen arányban használjuk fel a rendelkezésünkre álló forrást.

A jóváhagyott operatív programokat Magyarország december közepén nyújtja be az Európai Bizottságnak.A fejlesztési régiók 1600 milliárd, míg az ágazati operatív programok keretében 5300 milliárd forintnyi fejlesztési forrás áll rendelkezésre 2007 és 2013 között. Az uniós források felhasználásához, uniós színvonalú projekteket kell összeállítani, pontos pénzügyi tervezéssel, amihez gyakorlati segítséget nyújt tanfolyamunk.

A tanfolyam elvégzése után a résztvevők önállóan vállalkozhatnak a legkülönbözőbb EU-s pályázatok elkészítésére, felmérve, mely Európai Uniós program kínál számukra valós pályázati alternatívát.Tapasztalatok azt mutatják, hogy jelenleg Magyarországon kevés a sikeres projektek kidolgozására megfelelően felkészült szakember.

Annak érdekében, hogy a hazai projektek közül minél több elnyerje a megcélzott támogatást, időben elkezdett, körültekintő és alapos felkészülésre van szükség.A tanfolyamunk alatt résztvevőink aktuálisan kiírt, létező pályázatok megírásán keresztül sajátítják el a pályázatírás fortélyait. Ezek lehetnek az Önök által megpályázandó projektek is, melyeket a tanfolyam végén be is nyújthatnak.

Miben más a Mi tanfolyamunk?

Képzésünkön a pályázatkészítés menetét, módszertanát tanítjuk meg résztvevőinknek. Nagy hangsúlyt helyezünk a gyakorlatokra, számos példával, mintapályázattal, esettanulmánnyal segítjük a pályázatkészítés fortélyainak elsajátítását.

A tematikát folyamatosan frissítjük, így ezen a képzésen már az Új Magyarország Fejlesztési Terv (ÚMFT) irányelveit, útmutatásait, új lehetőségeit ismerik meg hallgatóink.

A tanfolyam vizsgával végződik, ahol a sikeresen vizsgázóknak? Pályázati Szakértő? ill. Minősített Pályázatíró okleveleket adunk, melyet a Nemzeti Fejlesztési és Gazdasági Minisztérium illetve a Miskolci Egyetem Vezetéstudományi Intézete Vizsgabizottsága ellenjegyez.


További információk