kapubanner for mobile

2009. június 25.

Médiakommunikáció és beszédtechnika Ingyenes Nyílt nap

Helyszín: Budapest Szervező: Sämling Solution Consulting Kft.

Médiakommunikáció és beszédtechnika Ingyenes Nyílt nap


A médiatréning vezetők, PR-szakemberek, sajtószóvivők, frontemberek számára nyújt ismereteket, melyek segítségével eredményesebbé válik a sajtóval való együttműködésük, illetve kialakul hírérzékenységük, és jobban eligazodnak a média világában.

A túlnyomórészt gyakorlati képzés során alkalom nyílik - kamerapróbával egybekötött - modellált sajtótájékoztatóra, rádiós, televíziós interjúadásra, szituációs gyakorlatokra.

A beszédtechnika tanulása - a formai elemek fejlesztésén túl - növeli az állóképességet, a koncentrációs fegyelmet, az önkontrollt, a szuggesztivitást, az asszertivitást. A célirányos légző-, artikulációs és ritmusgyakorlatok, a hangfejlesztés (hangerő, hangszín, hangmagasság, hangidőtartam), kiegészítve a hangsúly-hanglejtés értelmező elemzésével, alapjául szolgálnak a fáradtságmentes, mégis jól érthető beszéd kialakításának.

A képzést vezeti: Varga Gyöngyi tréner, coach, PR-ben jártas, rádiós-televíziós újságíró. Több évtizedes szerkesztő-riporteri, műsorvezetői tapasztalatait - többek között - a Magyar Televíziónál, illetve a Magyar Rádiónál szerezte. Retorika-, beszédtechnika tanár.

További információ:

E-mail: [email protected]
Telefon: 212-44-12

http://www.samlingsolution.hu