kapubanner for mobile

2009. május 25.
A gazdasági válság foglalkoztatási hatásainak mérséklése - online szeminárium

Helyszín: online Szervező: Héder Zsuzsanna, Tel: 428-3887, Email: [email protected]

Online szemináriumunkkal a nehéz helyzetbe jutott munkáltatóknak igyekszünk segítséget nyújtani. A válság hatására kialakult foglalkoztatási gondokkal, azok megoldásával foglalkozik az on-line programunk.

Hasznos tanácsokkal, törvényi hivatkozásokkal, a válsággal kapcsolatos különböző programokkal, pályázatokkal ismertetjük meg a résztvevőket!

A szeminárium indulása: 2009. május 25.

A program célja, hogy elsősorban a munkahelyek megőrzésével, az ezzel összefüggő munkaszervezési intézkedésekhez kapcsolódó támogatások biztosításával, a létszámleépítésben érintett munkavállalók munkaerő-piaci helyzetének javításával, új munkahelyen történő ismételt munkába helyezésével, az ezzel kapcsolatos munkaerő-piaci képzés támogatásával, a munkába helyezést közvetlenül elősegítő szolgáltatások biztosításával és a munkaerő mobilitásának növelésével járuljon hozzá az érintett munkáltatók foglalkoztatásának megtartásához.

Kinek ajánljuk?

Szemináriumunkat főként cégvezetőknek, munkaügyi és munkáltatói jogokat gyakorló vezetőknek, HR-vezetőknek, valamint személyügyi munkatársaknak ajánljuk.

Program:

1. Munkaerő-piaci szolgáltatások, foglalkoztatási támogatások munkaadóknak
2. Bértámogatások és járulékfizetési kedvezmények
3. Munkahelyteremtés támogatása
4. Válságkezelő támogatások
5. Munkaerő-piaci programok kidolgozásának és megvalósításának támogatása
6. Különös foglalkoztatási formák és támogatásuk

Bővebb információ:

http://www.dashofer.hu