kapubanner for mobile

2009. május 8. - 2010. február 26.

Sämling Coach Képzés

Helyszín: Erix Konferencia Központ (Budapest, IX. kerület, Vendel u. 9.), Sämling Oktatóterem (Budapest, XII. kerület, Németvölgyi út 64.), Classic Hotel (Budapest, XI. kerület, Zólyomi u. 6.) Szervező: Végh Eszter, 212-4412

Sämling Coach Képzés:

A coaching módszer sokrétű alkalmazhatóságával, egyedi szemléletmódjával, megoldás orientáltságával az üzleti szféra minden szereplőjének képes segíteni a teljesítményét és a hatékonyságát. A coaching eredményorientáltsága, célzott támogatása miatt hatékony vezetőtámogató eszköz, a szervezeti vezetők táborában egyre ismertebb és népszerűbb.

A professzionális coaching folyamat feltétele a coach magas szintű szakmai képzettsége, ebben nyújt alapos, hathatós támogatást a Sämling Kft. Coach Képzésével.

A Sämling Coach Képzés a piacon egyedülállóan komplex, alapos ismeret-és készségfejlesztést kínál a különböző típusú coaching folyamatok professzionális megvalósítása érdekében.

A program az egyes coaching típusok megismertetésén túl, önismeretet fejleszt, gyakorlatorientáltan használható vezetési modelleket, technikákat ismertet meg, olyan módszertani elemeket tanít, amelyek nagy hatékonysággal használhatók az egyéni és a csoportos coaching üléseken.

Akiknek ajánljuk:

A coach mesterség iránt érdeklődőknek, akik szeretnének a jövőben coaching szolgáltatásokat nyújtani. Kezdő coachoknak a magabiztos szakmai munkavégzés és gyakorló coachoknak, trénereknek, akik szeretnének szakmailag továbbfejlődni a professszionális működés érdekében.

HR szakértőknek, vezetőknek, akik a legkorszerűbb módszertanokat, technikákat szeretnék megismerni, elsajátítani. Vezetőknek, akik szeretnék hatékonyabban, magabiztosabban végezni a munkájukat.

Létszám: csoportonként 10 - 15 fő

Részvételi díj:

600 000 Ft + 20% Áfa

Bizonyítvány:

A tanfolyam végén a Sämling Kft. a résztvevők számára tanúsítványt nyújt át az ismeretanyag elsajátításának igazolására.

Tematika:

1. modul: A coaching alapelvei, a shadow coaching
2. modul: A vezetők felkészítése a coach szerepre, a vezető, mint coach
3. modul: A skills coaching
4. modul: A stratégiai coaching és a life coaching
5. modul: A coaching során alkalmazott módszertanok, technikák
6. modul: A coach önismerete, emberismerete
7. modul: Team coaching, a csoportos szervezeti coaching , a csoportos esetfeldolgozó coaching
8. modul: Vizsga

A képzésen az elmélet és a gyakorlat aránya 40%- 60%.

Információ:

[email protected]
Telefon: 212-4412; 06-20-970-7931